Τρίτη 27 Μαΐου 2014

απο τα καθημερινά νεα μας....


Την περασμένη Δευτέρα ο πρόεδρος μας σε μια σειρά επισκέψεων με αφορμή την πρόσκληση των εγκαινίων φωτογραφίας και του Αγιασμού των νέων γραφείον βρέθηκε με τον κ. Αθανάσιο Κουτσό τον όποιο ενημέρωσε εκτενέστατα για την πορεία του Συνδέσμου μας.  Ο κος Κουτσός παρακάλεσε τον κ. Παυλή να μεταφέρει τους χαιρετισμούς του σε όλα τα μέλη του ΔΣ και με απόλυτο και αυταρχικό τόνο είπε στον προεδρο"σας παρακολουθώ 20χρόνια ...έχετε μια δική σας ξεχωριστή δυναμική,να είσθε πάντα ενωμένοι και μπροστάρηδες  , σας καμαρώνουμε "."
το μέλος του ΔΣ κ, Αθανάσιος Μπάτης με τον Πρόεδρο της Ένωσης Αναπήρων ,θυμάτων Πολέμου του Νομού μας κ. Αθανάσιο Κουτσό.

Τα οδικά , θανατηφόρα ατυχήματα μ΄απώλεια νέων ανθρώπων στο νομό μας προβλημάτισε εκ νέου  το ΔΣ του ΣΕΑΝ Μαγνησίας μετά  την εισήγηση του πρόεδρου μας!
Επικυρώσαμε και σπεύσαμε  από κοινού με τον ειδικό συνεργάτη και εθελοντή  κ. Ευάγγελο Κάρρο τη διοργάνωση  δωρεάν ημερίδων  με θέμα "ασφαλή οδήγηση"

Εθελοντικά ο Σύνδεσμος μας ξεκινά μια νέα σταυροφορία μετά τις πρώτες βοήθειες σε συνεργασία με το Ε.Κ.Α.Β Βόλου σε κοινωνικές ομάδες ενηλίκων,σχολές γονέων, στρατιωτικούς κ.α 
Ο Πρόεδρος μας στο ΔΣ τόνισε χαρακτηριστικά"αυτός ο πόλεμος 
των τροχών είναι  ποιο επώδυνος...γιατί δεν βάζεις με το μυαλό σου τον Θάνατο.
Ξεκινάς από το σπίτι με χαμόγελο και αισιοδοξία κι όλα στην πορεία ανατρέπονται ...
 Αποφασίσατε  μια ακόμη κοινωνική εθελοντική παρέμβαση.Σας συγχαίρω διότι μετατρέψαμε τον Σύνδεσμο μας σε καινοτόμο κοινωνικό εργαλείο. "

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου