Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ (επίσκεψη στον Α.Δ.Φ.Β)






       Σήμερα ανήμερα του Αγ.Κωνσταντίνου Μέλη του Διοικητικού μας Συμβουλίου πραγματοποίησαν Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Ανώτερο Διοικητή Φρουράς Βόλου. Το πρόεδρο μας συνόδευαν ο εκπρόσωπος Δήμου Βελεστίνου εφ. Λοχαγος κ.Αθανάσιος Μπάτης ,ο εκπρόσωπος Αγριάς εφ.Υπολοχαγός κ.Γεώργιος Ραίδης και ο εκπρόσωπος Νότιου Πηλίου εφ.Ανθυπολοχαγός κ. Στεργιος Πισιώτης .
Στα  48 ΄περίπου λεπτά της επίσκεψεως μας ο Πρόεδρος του Συνδέσμου μας εφ.τχης κ.Εμμανουήλ Παυλής ενημέρωσε τον Ανώτερο Δκτη Φρουράς Βόλου ταξίαρχο κ.Πέτρο Κάρλες για θέματα  όπως:
            Αύξηση  μελών ,δραστηριότητες και προγραμματισμός στο 2014 , πρόοδος εργασιών στα νέα γραφεία μας και αγιασμός., έναρξη αντιπυρικής περιόδου και ενεργοποίηση εθελοντών του ΣΕΑΝ .
Ενημερώθηκε ακόμη για την εβδομαδιαία Ραδιοφωνική εκπομπή με την ονομασία "Εθελοντής εν Δράσει" , έγινε αναφορά στα οικονομικά του ΣΕΑΝ και σε δραστηριότητες όπως τα έφιππα περίπολα πυρεπιτήρησης ,την συμπαράσταση προς τους κρατούμενους των φυλακών βόλου ,την παραλαβή Τζίπ και τον σχεδιασμό θαλασσίας εντός Ιουλίου .

    Μέσα σε ένα κλίμα απόλυτης κατανόησης ,   τα παρόντα μέλη του Συνδέσμου συνηγορώντας με τον Πρόεδρο επιβεβαίωσαν την αμέριστη συμπαράσταση  στα μόνιμα στελέχη και τις μονάδες της περιοχής μας. 
Ο Πρόεδρος μας παρακάλεσε εκ μέρους του Συνδέσμου τον εφ.Λοχαγό και μέλος του ΔΣ κ. Αθανάσιο Μπάτη  να ενεχυριάσει το ενθύμιο -δώρο στον κο Ταξίαρχο (ενα  βιβλίο με τίτλο"Μ.Ναπολέων και στρατιωτικές τακτικές"  ) . 
Από μέρους του ο κος Ταξίαρχος επεσήμανε αναγνωρίζοντας την ποικιλία των δράσεων του Συνδέσμου , την κοινωνική εθελοντική  προσφορά και το δέσιμο των μελών . Επιβεβαίωσε την συνεργασία μας στο βαθμό που επιτρέπετε υπηρεσιακά ,με την ευχή για πρόοδο και υγεία των μελών του Συνδέσμου.
                                                         
                                        Για το ΔΣ 

                                  Βασίλειος Φωτου 
                                     εφ.Λχγός (ΠΖ)



                                                                                             

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου