Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΕΑΝ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

με σύνθημα: ΚΟΝΤΆ ΣΤΟΝ ΆΝΘΡΩΠΟ !


  •  την φιλική επίσκεψη στο νέο γραφείο μας δεχθήκαμε από τον Αντιδήμαρχο Ν.Ιωνίας κ.Χαραλαμπο Τσαμπάζη. Ο Γραμματέας κ. Καραδήμας έδειξε την πρόοδο των εργασιών στο κτήριο (υδροχρωματισμός εσωτερικός και εξωτερικός, αποκατάσταση των υδραυλικών ,τοποθέτηση της ταμπέλας, αντικατάσταση λαμπτήρων και ευπρεπισμός του χώρου εξωτερικά με  λουλούδια -πράσινο ,όπως και την αποκατάσταση των κυβολίθων του προαυλίου  ).Το συνεργείο Πρασίνου του Δήμου μερίμνησε για το υπόλοιπο πάρκο έτσι ώστε το σύνολο να έχει μια αισθητική αρμονία και ακόμη περισσότερο να ικανοποιεί το αίτημα των κατοίκων για ένα όμορφο και καθαρό Πάρκο. 

          Ο Σύνδεσμος μας με ικανοποίηση ευχαριστεί το Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου τους Δημοτικούς Συμβούλους που ψήφισαν υπέρ της πρότασης. 

Στην κοπή πίτας του 2014, έγινε απονομή αναμνηστικού Διπλώματος μετά χυτού αναμνηστικού. εξ αφορμής της "άριστης συνεργασίας " και του ενδιαφέροντος της  Δημοτικής αρχής υπέρ του Συνδέσμου μας στο πρόσωπο του  κ. Χαράλαμπου Τσαμπάζη. 

Ο Πρόεδρος μας εκ μέρους του ΔΣ και Δημόσια τον ευχαριστεί ,όπως και το τοπικό Συμβούλιο Ν.Ιωνίας , για την άμεση τους θετική ανταπόκριση στο αίτημα μας. Τα 518 μέλη του Συνδέσμου δέχονται έμπρακτα το αποτέλεσμα.


                                                                                                                        εκ του ΔΣ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου