Σάββατο 31 Μαΐου 2014

Αγιασμός νέου γραφείου μας και Έκθεση φωτογραφίας

 Ως πολυπόθητη μέρα χαρακτήρισε την ημέρα του "Αγιασμού" των νέων γραφείων μας στην Πλατεία Προσκόπων Αϊδινίου στη Ν.Ιωνία η στο παλαιό Ελικοδρόμιο όπως το γνωρίσαμε οι παλαιότεροι είπε ο π΄ροεδρος μας ευχαριστώντας τον στρατιωτικό ιερέα π. Δημήτριο για την φιλική και συναδελφική παρουσία του. Πρόθυμος πάντα ο Δντης του γραφείου Θρησκευτικού της 32 ΤΑΞ Π/Ν έδωσε την χαρά και την ευλογία στους 64 παρευρισκόμενους .

Παρευρέθησαν εκ μέρους του Α.Δ.Φ.Β όλου ο εκπρόσωπος ο αρχλχίας κ. Γεώργιος Μπενέτος
ως εκπρόσωπος του Δκτού της 111 ΠΜ ο Επισμηναγός κ. Ανδρέας Βουρλέτσης ,εκ μέρους του Δκτού του 304 ΠΕΒ ο Ανθυπασπιστής κος Ιωάννης Δουλγεράκης  εκ μέρους της 32 ΤΑΞ Π/Ν ο ανθλχγός κ. Μιχαήλ Πιτσούλης .
Εκ μέρους της Πολιτειακής αρχής παρευρέθηκε η Βουλευτής κα Χρυσοβελόνη ,ο εκπρόσωπος της Ισραιλιτικής Κοινότητας Βόλου ,Εκπρόσωπος της ΟΝΝΕΔ Μαγνησίας , εκπρόσωπος της Ένωσης παλαιών Προσκόπων, από την Ένωση Αλεξιπτωτιστών , από το Σύλλογο Ειδικών Δυνάμεων και από την Ένωση Αποστράτων Στρατού Ξηράς.Ο Πρόεδρος μας ευχαρίστησε και τον κ. Κουλουριώτη για την όμορφη συμμετοχή της άμαξας με το μαύρο Λιπιζάνο άλογο .

 Με τον εκπρόσωπο της 111 ΠΜ
 Με τον Φρούραρχο Βόλου
 η Βουλευτής Μαγνησίας  κα Χρυσοβελόνη  και ο ταμίας του Συνδέσμου μας κ. Βασ.Φώτου
 Την κορδέλα των εγκαινίων της έκθεσης φωτογραφίας ο πρόεδρος μας ζήτησε να κάνουν ο εκπρόσωπος του ΑΔΦΒόλου και η κα Βουλευτής .

Η έναρξη της έκθεσης φωτογραφίας ..


 ο Πρόεδρος μας εξηγώντας σ τους επισήμους στην φωτογραφική θεματολογία και την τεχνική του καλλιτέχνη φωτογράφου  ,  εφ. Αξκού κου Ελεύθέριου Πλαβού

 

 Όμορφες και ευγενικές παρουσίες πλαισίωσαν την δράση μας.








               με τον πολύ φίλο ,συν-αγωνιστή και  στέλεχος ε.α  κ. Σπυρίδωνα Δαπόντα (εκπαιδευτή       
               των  ειδ.  Δυνάμεων πολλών εξ  υμών στο 505 Τ  Π/Ν )
Φίλοι της φωτογραφίας μας έκαναν την ιδιαίτερη χαρά να επισκεφθούν την μικρή μας έκθεση των 18 εικαστικών θεμάτων .Φεύγοντας με μέριμνα του συναδέλφου κ.Πλαβού  ο κάθε επισκέπτης ελάμβανε μια σειρά "καρτ-ποστάλ" με θεματολογία από τις φωτογραφίες της έκθεσης. 
Το Διοικητικό μας Συμβούλιο κάνει τη σκέψη  να μεταφέρει την έκθεση και σε αλλά Δημοτικά Διαμερίσματα  του Νομού.


          Για το   ΔΣ 
           Βασ.Φώτου -  ταμίας





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου