Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΕΑΝ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ 30-5-2015 ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕ ΘΕΜΑ " ΑΣΦΑΛΗΣ ΟΔΗΓΗΣΗ"

Παρουσία της 5μελής επιτροπή του ΣΕΑΝ Μαγνησίας πραγματοποιήθηκε  η  οπτικοακουστική παρουσίαση  στα στελέχη της 1ης ΤΑΞΑΣ στο Στεφανοβίκειο Μαγνησίας. Στα 70 λεπτά της Παρουσίασης ο εθελοντής -έφεδρος κ. Ευάγγελος Κάρρος (εκπαιδευτής Σχολής Οδηγών) μοίρασε τον χρόνο στον πρόλογο -εισήγηση στην παρουσίαση του οπτικο-ακουστικού υλικού και στον επίλογο  με  τα συμπεράσματα .
Ο Υποδιοικητής της Ταξιαρχίας ευχαρίστησε τους εφέδρους Αξιωματικούς για την πρωτοβουλία τους εκφράζοντας την ικανοποίηση των παρευρισκομένων 100 στελεχών. Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου μας με την σειρά του ευχαρίστησε ,τον ταξίαρχο και Δκτη της 1ης Ταξιαρχίας κ. Αθανάσιο  Τσιλικούδη     ,τον Υποδιοικητή Συνταγματάρχη κ.Γεωργιο Σαπουντζή ,τους παρόντες , αλλά και όσους κόπιασαν για την παρουσίαση. Υπενθύμισε ότι εκτός από τα στοιχεία του 2012 και 2013 που μας έδωσε ο κος Κάρρος ,31000  ψυχές στην Ευρώπη χάθηκαν από αυτοκινητιστικό ατύχημα  υπό την επήρεια ναρκωτικών ή μέθης στο 2010 .Τα ίδια στατιστικά δείχνουν οτι το 25% αυτής της ομάδας ήταν νέοι 18-25 ετών και από τα ίδια στοιχεία προέκυψε ότι οι άνδρες είναι το 81% και γυναίκες το 19%. Ο Πρόεδρος μας χρησιμοποίησε λόγια  και  παράδειγμα απο την ομιλία  του Εθελοντή -εισηγητή κου Κάρρου και επανέλαβε ότι "κανένα όπλο δεν σκοτώνει εάν δεν τραβήξουμε τη σκανδάλη του" .
Συμπερασματικά εμείς ευθυνόμαστε για τις επιλογές της οδηγικής συμπεριφοράς και τα αποτελέσματα της . Ας χρησιμοποιήσουμε την φαντασία ως μέτρο πρόληψης και αποτροπής των ατυχημάτων. Η ανθρώπινη ζωή έχει τη δική της μοναδική  αξία.
Οι παρευρισκόμενοι με ένα δυνατό χειροκρότημα ευχαρίστησαν τους διοργανωτές και τον ομιλητή. Μεταξύ της 1ης ΤΑΞΑΣ και του ΣΕΑΝ Μαγνησίας έγινε τυπική ανταλλαγή αναμνηστικών .
Εκ μέρους του ΣΕΑΝ την αναμνηστική αφίσα έδωσε ο Γραμματέας εφ.Ταγματάρχης κ. Κ.Καραδήμας , την απονεμηθείς πλακέτα της ΤΑΞΑΣ έλαβε ο πρόεδρος μας εφ.Ταγματάρχης κ.Εμ.Παυλής .


                                                 Για το ΔΣ 
                                                   Βασίλειος Φώτου 
                                                  εφ/Λχγός - ταμίας ΣΕΑΝ


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου