Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

Προκηρύξεις για Υπαξιωματικούς και Λ/Φ.


Ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη η προκήρυξη πρόσληψης 80 Αξιωματικών στο Λιμενικό Σώμα ταυτόχρονα  υπό κατάρτιση είναι η προκήρυξη κατάταξης περίπου 60 Υπαξιωματικών (ανδρών και γυναικών) στο Λιμενικό Σώμα, που αφορά αποφοίτους ΑΕΙ, κυρίως οικονομικών σχολών, Νομικής, τμημάτων του Πολυτεχνείου (π.χ. Ναυπηγών) αλλά και Σχολών του Εμπορικού Ναυτικού και αναμένεται τους επόμενους μήνες εντός του 2013 .
 Απαραίτητη προϋπόθεση για τους υποψηφίους είναι η καλή γνώση μίας τουλάχιστον ξένης γλώσσας, ενώ ως όριο ηλικίας αναμένεται να θεσπιστεί το 28ο έτος.
Τέλος, υπάρχει αίτημα για την κατάταξη περίπου 180 δόκιμων Λιμενοφυλάκων, που αφορά υποψηφίους με απολυτήριο τίτλο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, τριετούς φοίτησης για τα ημερήσια λύκεια, ή τετραετούς φοίτησης για τα εσπερινά λύκεια.
Απαραίτητη προϋπόθεση να είναι Ελληνες πολίτες και να μην έχουν υπερβεί το 26ο έτος της ηλικίας τους, ενώ οι άνδρες υποψήφιοι πρέπει να έχουν ανάστημα τουλάχιστον 1,70μ. και οι γυναίκες τουλάχιστον 1,60μ. Απαραίτητη θεωρείται η γνώση χειρισμού Η/Υ, καθώς και μίας τουλάχιστον ξένης γλώσσας (αγγλικής ή γαλλικής ή γερμανικής ή ιταλικής ή ισπανικής).
Η προκήρυξη για τους Λ/Φ αναμένεται να κυκλοφορήσει στους πρώτους μήνες του 2014.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου