Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

Ως Υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμου ειναι έτοιμοι να συμβάλλουν στην ανακαίνισει Τουρκικων κτηρίων στην Θεσσαλονίκη...







«Αυτό το σπίτι το οποίο είναι πολύ σημαντικό για τον τουρκικό λαό θα συμβάλει στην αύξηση του τουρισμού» τόνισε ο Çelik συμπληρώνοντας «πρέπει να επισκέπτονται οι δυο λαοί τις δυο χώρες, αυτό είναι η διπλωματία των λαών. Να γνωρίζουνε ο ένας τον άλλον, να μην το βλέπουμε μόνο ως οικονομικό όφελος αλλά και ως όφελος προς την ειρήνη για την περιοχή μας». Τέλος, ο Çelik, ευχαρίστησε την ελληνική κυβέρνηση για τις αδειοδοτήσεις σχετικά με τις εργασίες ανακαίνισης στην οικία Ατατούρκ και τόνισε ότι ως υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού είναι έτοιμοι να συμβάλλουν και σ” άλλες ανακαινίσεις κτιρίων στη Θεσσαλονίκη.
Ο υφυπουργός Εξωτερικών, Κυριάκος Γεροντόπουλος, σε δηλώσεις του ανέφερε τα εξής: «εμείς οι Έλληνες σεβόμαστε τη φιλία και τη συνεργασία των Βαλκανικών λαών. Τα σημερινά εγκαίνια το αποδεικνύουν». 


Καταστροφή Σμύρνης 1922 


Υ.Γ. Το μουσείο Κεμάλ, αποσκοπεί στην διάλυση της εθνικής συνειδήσεως, ώστε να καταστεί η Θεσσαλονίκη μία πολυπολιτισμική χώρα και να δημιουργηθεί εν τέλει η «Ιερουσαλήμ των Βαλκανίων».
Ταυτόχρονα οι προσκυνημένοι πολιτικοί με την επιπλέον των άλλων,χαλαρή και συνείδηση, προχωρούν στην μετατροπή της Ιεράς Πόλης των Αθηνών σε Τζαμοχανείον, στηριζόμενες απο την ελλειψη αντίστασης και την πρόθυμη συνεργασία όσων, υπο άλλας συνθήκας απλά θα έπρεπε να τους είχαν δέσει.
Φυσικά μην περιμένετε αύριο κιόλας να δείτε τα αποτελέσματα της προδοσίας, διότι η αλλοίωση της ιστορικής μνήμης ενός έθνους είναι το πρώτο βήμα προς την γενοκτονία του.
Τα αποτελέσματα θα τα βιώσουν τα παιδιά σας και οι επόμενες γενιές …ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ
Και για αυτό το ΑΝ… αγωνιζόμαστε
ΥΓ. παλαιότερα , οι μαθητές της ΣΣΑΣ οδηγούντο στο Μακεδονικό Μουσείο για επίσκεψη….Ελπίζουμε να μην τους δούμε στο υποτιθέμενο σπίτι του χαρωπού και αρρωστημένου σφαγέα ΚΕΜΑΛ, ας φροντίσει τουλάχιστον για αυτό η διοίκηση.
Συστήνουμε να δείτε την ταινία 1922 του Νίκου Κούνδουρου, η οποία έχει σηκωθεί στην ιστοσελίδα μας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου