Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2013

Από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού ανακοινώνεται:

Επίσκεψη Αρχηγού ΓΕΝ στο ΝΚ και στη Δύναμη COUGAR 13

Επίσκεψη Αρχηγού ΓΕΝ στο ΝΚ και στη Δύναμη COUGAR 13       Από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού ανακοινώνεται ότι ο Αρχηγός ΓΕΝ, Αντιναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης Π.Ν., επισκέφθηκε την 5 και 6 Σεπτεμβρίου 2013, τις μονάδες της Δυνάμεως ''COUGAR 13'', του Πολεμικού Ναυτικού της Μ. Βρετανίας, στο πλαίσιο προγραμματισμένου κατάπλου τους στο Ναύσταθμο Κρήτης.
       Κατά τη διάρκεια της επισκέψεως, ο Αρχηγός ΓΕΝ συναντήθηκε με την Α.Ε. τον Πρέσβη του Ηνωμένου Βασιλείου στην Ελλάδα κ. John Kittmer, το Διοικητή της Δυνάμεως, Αρχιπλοίαρχο P. McAlpine, καθώς και τον Ταξίαρχο S. Birrell, Διοικητή της 3ης Ταξιαρχίας Πεζοναυτών.
       Ορισμένες μονάδες της Δυνάμεως ''COUGAR 13'', προ κατάπλου στο Ναύσταθμο Κρήτης, εκτέλεσαν συνεκπαίδευση με τις Φρεγάτες ''ΚΑΝΑΡΗΣ'' και ''ΑΙΓΑΙΟΝ'' σε ένα ευρύ φάσμα τεχνικών αντικειμένων στην περιοχή του νοτίου Αιγαίου.
       Επιπρόσθετα, ο Αρχηγός ΓΕΝ επισκέφθηκε εγκαταστάσεις και πλοία του Πολεμικού Ναυτικού, που ναυλοχούν στο Ναύσταθμο Κρήτης, στο πλαίσιο προγραμματισμένης συντηρήσεως.


ΤΕΛΕΤΗ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑΣ NΕΩΝ ΚΕΛΕΥΣΤΩΝ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΜΟΝΙΜΩΝ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΝΑΥΤΙΚΟΥ

Την Πέμπτη 5 Σεπ 2013, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΝ Αντιναύαρχο Ευάγγελο Αποστολάκη ΠΝ, παρέστη στην τελετή ορκωμοσίας των Nέων Κελευστών της 32ης Σειράς της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών Ναυτικού (ΣΜΥΝ), που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Σχολής, στο Σκαραμαγκά.
 

 

Αντιπλοίαρχος Δημήτριος Γούναρης ΠΝ
Εκπρόσωπος Τύπου ΓΕΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου