Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

28η Ραδιοφωνικη μας εκπομπή


 


Ο Σύνδεσμος μας κάθε ΠΈΜΠΤΗ από 12.30 ως 13.30  έχει εβδομαδιαία Εκπομπή με τίτλο ‘‘Εθελοντης  εν Δράσει‘‘ στους 104.00FM , στο διαδίκτυο θα μας ακούτε στο www.I.M.D Radio .gr  tel . 24210 93581 άμεσα απο το δικο μας Blog " seanmagnisias" στο Google. 





Συνεχίζουμε κάθε Πέμπτη να είμαστε ζωντανά και πάλι μαζί σας στον αέρα της Ορθόδοξης Μαρτυρίας .

Προσοχή  αλλάζουμε την ώρα της εκπομπής και θα μας ακούτε απο τις 12.30 έως 13.30 . 

Ειδικά Καλεσμένοι σήμερα κοντά μας τα μέλη της εθελοντικής ομάδας του Ι.Ναού Πέτρου και Παύλου Ν.Ιωνίας συνοδευόμενα από τον π .Κωνσταντίνο  Ρήγα τ.Εφ.Ανθυπολοχαγού  , μέλους του Συνδέσμου μας .





Οι εθελόντριες καθηγήτριες κα Χριστίνα Μπακάμη και η κα Μελπομένη Ευθημιάδου μας εξηγούν πως θα λειτουργήσει φέτος το "κέντρο σχολικής μελέτης και δημιουργικής απασχόλησης " το οποίο στεγάζεται στο Πνευματικό Κέντρο του Ι.Ναού.Στα τμήματα αυτά οι μαθητές θα εξασκούν τε να διαβάζουν μόνοι και θα ολοκληρώνουν και τα μαθήματα του σχολείου τους. Δυο τμήματα θα λειτουργούν επιπλέον Δευτέρα και Τετάρτη για τα μεγάλα παιδιά της ΣΤ Δημοτικού.
Στη Δημιουργική απασχόληση θα λειτουργήσουν τμήματα  παραδοσιακού χορού,Ζωγραφικής, Μουσικής ,θεάτρου και επιπλέον με επικεφαλής τον π.Κωνσταντίνο θα λειτουργήσει και στην ενορία Πέτρου και Παύλου ο θεσμός της Ποδηλασίας (θεωρεία και διαδρομές) Αυτά και άλλα πολλά αυτή την Πέμπτη στην Ραδιοφωνική μας εκπομπή
.ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ στο τηλέφωνο του π.Κωνσταντίνου 6936113639 .
       




  Εμμανουηλ Γ.Παυλής
εφεδρος Τρχης (ΠΖ)
πρόεδρος ΣΕΑΝ Μαγνησίας 2012-2015
Παραγωγός της εκπομπής "Εθελοντής εν Δράσει"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου