Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ 20-3 -2014

Ο Σύνδεσμος μας κάθε ΠΕΜΠΤΗ από 12.30 έως 13.30  έχει εβδομαδιαία Εκπομπή με τίτλο ‘‘Εθελοντης  εν Δράσει‘‘ στους 104.00FM , στο διαδίκτυο θα μας ακούτε στο www.I.M.D Radio .gr  tel . 24210 93581 ή  μέσα από το δικό μας Blog " seanmagnisias" στο Google. 



Φιλοξενούμενος μας αυτή την Πέμπτη 20-3-2014 ο αντιδήμαρχος Βόλου .Ν.Ιωνίας και Αισωνίας κ.Χαράλαμπος Τσαμπάζης. Έγγαμος και πατέρας ενός τέκνου σήμερα με την παρουσία του στην εκπομπή μας ήρθε για να μας ενημερώσει για την σχέση του με τον Εθελοντισμό και τις Εθελοντικές Ομάδες του Νομού μας. Ο ίδιος συμμετείχε ως υπεύθυνος αντινομάρχης στο γραφείο Πολιτικής προστασίας της τ.Νομαρχίας Μαγνησίας. 
Έκανε αναφορά στους Εθελοντές ,στα πρόγραμμα εκπαίδευσης ,στην αύξηση των Εθελοντικών Ομάδων και τέλος στην περιγραφή πως φαντάζεται τον Εθελοντισμό όχι μονο στη Μαγνησία αλλά και στην Ελλάδα.

Συνεργαζόμαστε μαζί του από όποιο πόστο κατέχει και υποστηρίζουμε τον άνθρωπο που αντι για γραφείο έχει ένα 4Χ4   αγροτικό και τρέχει από ακρή σε άκρη το Δήμο μας για να δώσει λύση στα προβλήματα . Σ΄αυτη την κοινωνία υπάρχουν 'ανθρωποι προς μίμηση.


  
                                                 Εμμανουήλ Γ.Παυλής
εφεδρος Τχης (ΠΖ)
πρόεδρος ΣΕΑΝ Μαγνησίας 2009-2015
Παραγωγός της εκπομπής "Εθελοντής εν Δράσει"


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου