Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΦΕΔΡΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ & ΑΝΘΥΠΑΣΠΙΣΤΩΝ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
 
ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΑΪΔΙΝΙΟΥ
 
Τ.Κ. 38446 - ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ ΒΟΛΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ


Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Απευθυνόμαστε στα μέλη και στους φίλους του ΣΕΑΝ Μαγνησίας που από το 1945, επί εβδομήντα συνεχή χρόνια, μένουμε πιστοί στις αξίες και τα ιδανικά της πατρίδας μας ως Έφεδροι Αξιωματικοί και που σε εθελοντική βάση, βοηθούμε το κοινωνικό σύνολο του τόπου μας και πάντοτε προσπαθούμε για την  ποιοτική ανέλιξη και αναβάθμιση του Συνδέσμου μας.

Σας ενημερώνουμε, λοιπόν, ότι ο Σύνδεσμός μας για να μπορέσει να διατηρηθεί και να επιβιώσει στις δύσκολες εποχές που ζούμε έχει ανάγκη τη στήριξή σας, για να λειτουργεί και να βγάζει εις πέρας τα λειτουργικά του έξοδα και τις δραστηριότητες που προγραμματίζει για τα μέλη του.

Για το λόγο αυτό παρακαλούμε τα μέλη και τους φίλους μας, να απευθύνονται στο τηλέφωνο 6980203223 ( υπόψη κ. Κ. Καραδήμα) και να δίνουν είτε την ετήσια συνδρομή τους ή αν επιθυμούν να προσφέρουν οποιαδήποτε οικονομική ενίσχυση( δωρεά)  υπέρ του Συνδέσμου μας που τόσο έχει ανάγκη. Η οποιαδήποτε οικονομική στήριξή σας θα μας έδινε μεγάλη χαρά και θα βοηθούσε σημαντικά τη στήριξη του Συνδέσμου μας.

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς και περιμένουμε την ανταπόκρισή σας στο αίτημά μας αυτό.

Είμαστε ανοιχτά την Πέμπτη 7-9 μ.μ. και το Σάββατο 11-1 π.μ. στην διεύθυνση
που σας δίνουμε πιο πάνω
 
 
Με τιμή

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΑΝ Μαγνησίας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου