Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014

Ο Α/ΓΕΣ Μανωλάς

 

Σε εξαιρετικά χρήσιμο “εργαλείο” έχει μετατρέψει ο Α/ΓΕΣ Χρήστος Μανωλάς το “μισητό” για τους διοικητές των μονάδων Δίκτυο Ελεύθερων Φαντάρων. Πως; Ο Μανωλάς που έχει υπηρετήσει σε μονάδες μάχιμες κι όχι μόνο σε αστικά κέντρα μπορεί εύκολα να καταλάβει ποιες “καταγγελίες” έχουν βάση και ποιες είναι υπερβολικές. Έχουμε ξαναγράψει ότι τα όσα υποστηρίζει το Δίκτυο Ελεύθερων Φαντάρων σε πάρα πολύ μεγάλο ποσοστό είναι πραγματικά και όσα μπορεί να έχουν μια δόση υπερβολής έχουν κάποια βάση.


Ο Μανωλάς φαίνεται ότι έχει στήσει ένα κανονικό δίκτυο παρακολούθησης του Δικτύου! Για να μην παρεξηγηθούμε εννοούμε παρακολούθησης των όσων δημοσιοποιεί στο διαδίκτυο. Πριν η όποια καταγγελία κάνει το γύρο του διαδικτύου ,έχει ήδη ελεγχθεί από…το δίκτυο Μανωλά κι έχουν δοθεί κατευθύνσεις λύσης!

Τις τελευταίες εβδομάδες το παρατηρήσαμε. Τα όσα δημοσιοποίησε το Δίκτυο Ελεύθερων Φαντάρων για “λειψές” μερίδες φαγητού , για πρόβλημα σε αποχέτευση στη Θήβα κλπ λύθηκαν άμεσα.

Για να προλάβουμε τους κακοπροαίρετους. Ο Μανωλάς δεν είναι “‘ομηρος” του Δικτύου. Αντιθέτως δείχνει ότι έχει την ευστροφία να μετατρέπει έναν “αντίπαλο” σε “εργαλείο” χωρίς να θίγει κανένα στέλεχος του Στρατού. Αντί να χάνει το χρόνο του -όπως πολλοί άλλοι- για να μάθει από που προκύπτουν οι καταγγελίες ,λυνει το θέμα και είναι όλοι ευχαριστημένοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου