Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013

Ενημέρωση 5/11/2012

  1.                  Ολοκληρώθηκε  επιτυχώς  ο  οικονομικός έλεγχος στο Σύνδεσμο απο ανώτερο Αξκο του Ελεγκτικού της 1ης Στρατιάς.
  2.  Αποστείλαμε αποδοχή της οικ.Ενίσχυσης και γραμμάτιο 1000 Ε υπέρ του ΣΕΑΝ 
  3.    Δραίωση έκδοσης 6 νέων δελτίων ταυτοτήτων εφ.Αξκών 
  4.   Υλοποιήσαμε την ενημερωτική μας επίσκεψη στο Θωρηκτό Γ.Αβέρωφ και στο Μουσείο Ακρόπολης .
  5.  Πραγματοποιήσαμε Ραδιοφωνικές εκπομπές αφιερωμένες :    α)  στον εφ.Αν/ρχη Γ.Καφαντάρη και τη μάχη του υψώματος της Κιάφας. β) 31/10 αφιέρωμα στους αιχμαλώτους της Κύπρου 1974 γ) επανάληψη Ρ/Φ εκπομπής με το Πολιτιστικό Σύλλογο Βλάχων Βόλου. δ)14/11/2013 φιλοξενούμενοι οι ΚΟΡΥΒΑΝΤΕΣ  ,21/11/2013 Το εθελοντικό έργο της Ενορίας Αγ.Σπυρίδωνος Ν.Ιωνίας
          6.  -Ευχαριστούμε τον συνάδελφο κ.Αθανάσιο Μπάτη που μας εκπροσώπησε στο Συνέδριο της Ι.Μ.Δ στο Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλίας στις 5/11/2013  με θέμα "αιρετικές και παραθρησκευτικές οργανώσεις - θρησκείες " με προεδρεύοντα τον Παναγιώτατο Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης κ.΄Ανθιμο.
      
φώτο αρχείου Εφ.Λχγός (ΠΒ) Αθανάσιος Μπάτης
  κατά την άφιξη της τ.Κάρας του Αγ.Ραφαήλ στις 10/11/2013 και ώρα 17.00 στο προαύλιο του Ι.Ν.Αναλήψεως του Χριστού Βόλου εκ μέρους του Συνδέσμου μας θα παραστεί ο συνάδελφος κος Λεωνίδας Μαραγκός .
φωτο αρχείου μας.Εφ. Λχγός κ.Λ. Μαραγκός (πρώτος απο Δεξιά)
 
  •         Κατά την άφιξη των Συναδέλφων εφ.Αξιωματικών Ν.Καρδίτσης οι συνάδελφοι εφ.Τχες Αθ.Καραγιάννης ,Κ.Καραδήμας και Εμ.Παυλής Θα υποδεχθούν αυτούς στην Λέσχη και θα συν- γευματίσουν μαζί τους και θα γίνει ανταλλαγη αναμνηστικών . Η Βόλτα στην Πόλη του Βόλου ,φωτογράφιση εμπρός απο την "ΑΡΓΩ" ,η επίσκεψη του Μουσείου μας κα είναι μέρος του προγράμματος φιλοξενίας.


















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου