Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

Ηράκλειο: Θύμα απάτης η μητέρα του ήρωα Καταδρομέα Ηλία Τούλη. Άγνωστος της απέσπασε 1150 ευρώ για κατασκευή μνημείου πεσόντων

Θύμα απάτης έπεσε το μεσημέρι της Τετάρτης η μητέρα του Ηλία Τούλη στο χωριό Μάραθος του Ηρακλείου, ήρωα που έχασε τη ζωή του στα τραγικά γεγονότα της Κύπρου το καλοκαίρι του 1974 όταν συνετρίβη το αεροσκάφος Νοράτλας στο οποίο επέβαινε μαζί με τους υπόλοιπους καταδρομείς της Α' Μοίρας Καταδρομών.  Σύμφωνα με την ιστοσελίδα prismanews.gr, όπως κατήγγειλε στην εκπομπή Δεύτερη Ματιά της τηλεόρασης Creta και τον Γιώργο Λαμπράκη ο αδελφός της μητέρας του Ηλία Τούλη, ένας άγνωστος άνδρας της ζήτησε 1.150 ευρώ προκειμένου, όπως είπε, να φτιαχτεί μνημείο για εκείνους που έχασαν τη ζωή τους από την πτώση του αεροσκάφους.

kypros8
Ο αδελφός της κ. Μαρίας που έπεσε θύμα απάτης κ. Γιάννης Πρινάρης. 
Μόλις η γυναίκα έδωσε το χρηματικό ποσό εκείνος εξαφανίστηκε. Μάλιστα, για να πείσει την γυναίκα και να του δώσει τα χρήματα, ισχυρίστηκε ότι είναι πρόεδρος των Αγιογράφων στη Λεμεσό. Φρόντισε επίσης να αφήσει ένα αριθμό τηλεφώνου για να είναι σε επικοινωνία, όμως αυτός ο αριθμός δεν υπάρχει, όπως υποστηρίζει η οικογένεια.
Το περιστατικό έρχεται να θυμίσει στους πολίτες ότι θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κι ότι δεν θα πρέπει να πείθονται εύκολα από αγνώστους που τους ζητούν χρήματα για διάφορους λόγους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου