Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

παρουσίαση των βιβλίων του Αντιστράτηγου ε.α. Κώστα Παδουβά «Ιχνηλατώντας τη Ρωσική Παρουσία στην Ελλάδα – Κρήτη 1897-1909» και «Ιερή Ιστορική Μονή Αρκαδίου από έποψη Μηχανικού και στρατιωτικού».

Δύο εξαίρετα ιστορικά βιβλία για τους Ρώσους στην Ελλάδα

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος
απηύθυνε απόψε χαιρετισμό στη παρουσίαση των βιβλίων του Αντιστράτηγου ε.α. Κώστα Παδουβά «Ιχνηλατώντας τη Ρωσική Παρουσία στην Ελλάδα – Κρήτη 1897-1909» και «Ιερή Ιστορική Μονή Αρκαδίου από έποψη Μηχανικού και στρατιωτικού».
Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Πολεμικό Μουσείο υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, χαιρετισμό απηύθυνε επίσης ο Πρέσβης της Ρωσικής Ομοσπονδίας στην Ελλάδα Vladimir Chkhikvishvili, ο πρώην Πρόεδρος της Ακαδημίας Αθηνών Καθηγητής–Ακαδημαϊκός Κωνσταντίνος Σβολόπουλος και ο Πρόεδρος της Ενώσεως Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού Αντιστράτηγος ε.α. Παντελής Μαυροδόπουλος.
Παρόντες ήταν ακόμη ο Υπουργός Επικρατείας Δημήτρης Σταμάτης, ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Θανάσης Δαβάκης, ο Α/ΓΕΣ Αντιστράτηγος Αθανάσιος Τσέλιος και ο Α/ΓΕΝ Αντιναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης ΠΝ.




defence-point

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου