Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ- ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΚΗΡΥΞΕ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ

%CE%91%CE%95%CE%A1%CE%9F%CE%A0%CE%9B%CE%91%CE%9D%CE%91

Ο ισραηλινός στρατός κήρυξε επιστράτευση 16.000 εφέδρων στο πλαίσιο της στρατιωτικής επιχείρησης "αμυντικός άξονας" στη Λωρίδα της Γάζας, ανακοίνωσε ισραηλινός στρατιωτικός εκπρόσωπος. "Η διαδικασία βρίσκεται σε εξέλιξη, ο στρατός στέλνει φύλλα πορείας σε 16.000 εφέδρους", πρόσθεσε.

Παράλληλα, ρουκέτες εκτοξεύθηκαν από τη Λωρίδα της Γάζας κατά του ισραηλινού εδάφους, ενώ ο ισραηλινός στρατός ανταπέδωσε τα πυρά, καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη η τρίωρη επίσκεψη του πρωθυπουργού της Αιγύπτου Χισάμ Καντίλ. 

Η ισραηλινή αεροπορία απάντησε στην εκτόξευση ρουκετών με επιδρομή εναντίον της κατοικίας του στρατιωτικού διοικητή της Χαμάς για τον νότιο τομέα
της Λωρίδας της Γάζας, σύμφωνα με πηγή της Χαμάς, όπως μετέδωσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο.

Προηγουμένως, το Ισραήλ είχε ανακοινώσει ότι δέχεται προσωρινή παύση των επιχειρήσεων όσο θα διαρκεί η επίσκεψη του αιγύπτιου πρωθυπουργού στη Λωρίδα της Γάζας. Στο Ριάντ, ο βασιλιάς Αμπντάλα της Σαουδικής Αραβίας απηύθυνε έκκληση για "σύνεση και λογική" κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής του επικοινωνίας με τον πρόεδρο της Αιγύπτου Μοχάμεντ Μόρσι, μετέδωσε το σαουδαραβικό πρακτορείο ειδήσεων SPA.
DiadoseTo.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου