Παρασκευή 9 Αυγούστου 2013

Τριπλό πύρινο μέτωπο

2013-08-09
Τριπλό πύρινο μέτωποΧθες το απόγευμα σε Μικρό Περιβολάκι, Αερινό και Μελισσάτικα
Σε τρεις πύρινες εστίες «μοιράστηκαν» χθες νωρίς το απόγευμα, πυροσβεστικές δυνάμεις του νομού, που κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν τρία διαφορετικά περιστατικά με διαφορά μιας ώρας περίπου το ένα από το άλλο.
Η πρώτη και μεγαλύτερη πυρκαγιά, εκδηλώθηκε κάτω από άγνωστες συνθήκες στην περιοχή Μικρό Περιβολάκι, λίγο πριν τις τρεις το απόγευμα.
Στην περιοχή έσπευσαν οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας της ΒΙΠΕ με έξι άνδρες, που κατάφεραν να θέσουν τη φωτιά υπό έλεγχο και να την κατασβέσουν στις έξι περίπου το απόγευμα. Από την πυρκαγιά κάηκε έκταση 70 στρεμμάτων με καλαμιές και πουρνάρια.
Λίγη ώρα αργότερα, στις τέσσερις το απόγευμα, δεύτερο πύρινο μέτωπο δημιουργήθηκε στο Αερινό. Δύο οχήματα της πυροσβεστικής με τέσσερις άνδρες αντιμετώπισαν έγκαιρα το νέο περιστατικό πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε σε καλαμιές, δίπλα από ρέμα.
Χάρη στην έγκαιρη επέμβαση πυροσβεστικών δυνάμεων του Βόλου, σώθηκε μαντρί, στην περιοχή των Μελισσατίκων, το οποίο κινδύνευσε από φωτιά που εκδηλώθηκε σε περιοχή πίσω από το Συνεδριακό Κέντρο της Ιεράς Μητρόπολης Δημητριάδος.
Στην επιχείρηση κατάσβεσης της φωτιάς, από την οποία κάηκαν τέσσερα στρέμματα με ξερά χόρτα και καλαμιές, πήραν μέρος έξι οχήματα με 12 πυροσβέστες.
Ταχυδρόμος, Πανθεσσαλική Εφημερίδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου