Παρασκευή 16 Αυγούστου 2013

Με την Εθελοντική συμμετοχής μας προστατεύουμε τηνΠατρίδα

                             Ανακοίνωση -Πρόσκληση 16-8-2013





Πρός 
τα μέλη του Σ.Ε.Α.Ν Μαγνησίας 
Ενταύθα

   - Κύριοι Συνάδελφοι ,
Το Διοικητικό μας Συμβούλιο αναγνωρίζοντας την ανάγκη βοήθειας αλλά και μέτρων καταστολής των Πυρκαϊών που μας στερεί τον φυσικό πλούτο και ομορφιά στην Πατρίδα μας...καλεί άπαντα τα μέλη του Συνδέσμου έως την Κυριακή 18/8/2013 σε ρόλο επιφυλακής μέτρων επιτήρησης και πυροπροστασίας. 
Ο πρόεδρος μας επικοινώνησε με τους επικεφαλής του Συνδέσμου των Δημοτικών Διαμερισμάτων Βόλου ,Αλμυρού ,Βελεστίνου,Καναλίων ,Ζαγορά ,Ν. Πηλίου και Σκοπέλου ,με αφορμή τα έκτακτα δελτία καιρού. 

-Κύριοι συνάδελφοι,όπου κι αν βρίσκεστε η φιλότιμη παρέμβαση σας σε κάθε σημείο του Νομού μας είναι πολύτιμη.Οι άνεμοι που θα επικρατήσουν θα είναι από 4 έως 7 Μποφόρ. 

-Υπενθυμίζουμε τι πρέπει να κάνετε :
Τηλεφωνείτε στο 199 λέτε το όνομα σας ,το σημείο από όπου είσθε και λέτε το συμβάν ...τέλος δώστε το τηλέφωνο στην Πυροσβεστική για την επιβεβαίωση του τηλεφωνήματος .Πρέπει να είμαστε σύντομοι και σαφείς στην αφήγηση μας. 

Με την Εθελοντική συμμετοχής μας προστατεύουμε την Πατρίδα και διατηρούμε μια όμορφη καταπράσινη Ελλάδα . Εξασφαλίζουμε την άμεση επέμβαση της Υπηρεσίας κατάσβεσης και διαψεύδουμε κάθε κακόβουλο άτομο περί της μη  κοινωνικής μας προσφοράς και ευαισθησίας σε θέματα που αφορούν όλους.






                                                                                      εκ του ΔΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου