Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

κάνουμε γνωστό στους κους συναδέλφους εφέδρους Αξιωματικούς





1.  κάνουμε γνωστό στους κους συναδέλφους εφέδρους Αξιωματικούς σχετικά με την Φ.959/10/6299/Σ.1261/24 Απρ.13/32 ΤΑΞΠ/Ν2ο ΕΓ:
...οτι η Λέσχη Αξιωματικών Βόλου  θα παραμείνει κλειστή την ΔΕΥΤΕΡΑ 26Αυγούστου 2013 .απο 07.00 εως 20.00 .


2. Την Τρίτη  27Αυγούστου 2013 και ώρα 11.00  εως 12.00 πμ  θα γίνει βιβλιοπαρουσίαση απο την Ορθόδοξη Μαρτυρία στους 104.00FM  του νέου Βιβλίου "Βιβλιοθήκες  απο την αρχαιότητα εως σήμερα" του εφ.Αξιωματικούς και συγγραφέα κου Αθανάσιου Νικολάου.


3. θέματα εύρεσης εργασίας να ανατρέχετε στην ιστοσελίδα SKYVIALKER την οποία ανεπιφύλακτα προτείνουμε στους νέους συναδέλφους που αναζητούν εργασία.
Πρόθεση μας είναι να ξεκινήσουμε συνεργασία με τον ΟΑΕΔ Βόλου ,με στόχο την βοήθεια των νέο απολυθέντων συναδέλφων εκ του στρατού. Τέλος παρακαλούμε τους συναδέλφους επαγγελματίες να μας ενημερώνουν για κενά εργασίας και ανάγκες στις επιχειρήσεις τους(Δικηγόροι,ιατροί, ελευθ.επαγγελματίες ),στα εργοστάσια ,στα Σούπερ Μάρκε στην Λαχαναγορά ,στη Βιομηχανία ,στις εξαγωγές ,στον Τουρισμό,στο ΚΤΕΛ  κλπ   . Πρέπει να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον, πρέπει να σταθούμε στους νεώτερους άνεργους συναδέλφους μας.

4.Ενημέρωση έγινε από εκπροσώπους της Λ.Ε.Φ.Ε.Δ ομάδα Βόλου στον Πρόεδρο μας για την προσπάθεια σύστασης Τμήματος εφέδρων ενόπλων Δυνάμεων  στον Νομό μας. Ο Πρόεδρος μας ευχαρίστησε για την ενημέρωση και ΄δεχθεικε μελλοντική συνεργασία των δύο τμημάτων ,στο επίπεδο και στο βαθμό που προβλέπετε. .Βασικό σημείο  ήταν αυτό της αλληλοσυμπλήρωση σε θέματα εθελοντικής  εκπαίδευσης , βολές ,πορείες , ανάγνωση χάρτη , τοπογραφικά ,προσανατολισμός ,παραλλαγή, μάχη σώμα με σώμα ,στίβος μάχης κ.α που μπορούν να υλοποιηθούν με ευρύτερη συμμετοχή μελών. 
Τέλος θα υπάρχει συγκεκριμένο ημερολογιακό πρόγραμμα δράσεων , το οποίο θα ενημερωθεί το ΔΣ του ΣΕΑΝ ,εγκρίνοντας την συμμετοχή του.   με τον υπέυθηνο Αθλητικής Επιτροπής του ΣΕΑΝ εφ.υπλχγό κ.Γεώργιο Ραίδη πραγματοποιήθεικε στις 22/8/2013 η δεύτερη συνάντηση.

5. Παρακαλουντε απαντες οι κοι Συνάδελφοι να καταθέσουν τη ετήσια συνδρομή 10 Ευρώ , ενισχύωντας το ταμείο του Συνδέσμου(εξώφληση ενοικίου Β΄εξαμήνου 2013) 

6. Την Δευτέρα 2 Σεπτεβρίου και ωρα 21.00 θα πραγματοποιηθεί ΔΣ του ΣΕΑΝ με θεματα οικονομικά,μεταστέγαση, νεα μέλη , δραστηριώτητες κλπ 
                                                                   εκ του ΔΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου