Δευτέρα 12 Αυγούστου 2013

"Πυρπολητής 5/13"

Ξαφνική Άσκηση Πυρπολητής 5/13 με ...Προεκτάσεις ελέγχων σε χώρους ''αποβάσεων'' και με συμμετοχή των (ΜΥΑ) !

Με το καλημέρα της επιστροφής του Α/ΓΕΕΘΑ απο την ολιγοήμερη άδεια χτύπησε Κόκκινος Συναγερμός  στο ΓΕΕΘΑ και την Δύναμη Ταχείας Αντίδρασης και δόθηκε εντολή για έλεγχο ετοιμοτήτων καλοκαιριάτικα !


Βέβαια και δεν γνωρίζουμε αν έχει σχέση με τον έλεγχο που διατάχθηκε να γίνει απο ταχύπλοα αλλά και εναέρια μέσα σε παραλίες και Αιγιαλούς αποβάσεων  λαθρομεταναστών κατασκόπων ,Κούρδων και λοιπών Παρακρατικών Δυνάμεων  με συμμετοχή των ΜΥΑ οι οποίοι ώς γνωστόν ειναι άσσοι στους ελέγχους και στις συλλήψεις και χωρίς να χρειάζεται η συνδρομή της ΕΛ.ΑΣ !

Ούε βέβαια οτι είναι τυχαίοι ...Ούτε μας φαίνεται τυχαία η πολύ γρήγορη επιστροφή του Α/ΓΕΕΘΑ ....Για να δούμε τι τρέχει στο Αιγαίο

Σύμφωνα λοιπόν με το ΓΕΕΘΑ : Τις πρωινές ώρες της 9ης Αυγούστου 2013, με εντολή του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ και στο πλαίσιο άσκησης «Πυρπολητής 5/13» ενεργοποιήθηκε τμήμα της Δύναμης Ταχείας Αντίδρασης με σκοπό τον έλεγχο των ετοιμοτήτων.


Στην άσκηση συμμετέχουν προσωπικό των Ειδικών Δυνάμεων των τμημάτων της Δύναμης Ταχείας Αντίδρασης καθώς και του ΛΣ (ΜΥΑ).
Βετεράνος !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου