Πέμπτη 1 Αυγούστου 2013

τα εθελοντικά μας περίπολα είναι αποτελεσματικά...

Σπεύδουμε ,να ευχαριστήσουμε ως ΔΣ  τον συνάδελφο εφ.Λοχαγό (ΠΒ) κ.Αθανάσιο Μπάτη που σήμερα το πρωί (Τετάρτη) εντόπισε και εγκαίρως ενημέρωσε στο 199 για φωτιά στο βουνό αριστερά της λίμνης Κάρλας,πίσω απο το ΠΕΒ , πρός Κανάλια.
Επαινούμε τον κ.Συνάδελφο και παρακαλούμε όλους τους κους Συναδέλφους εως 10 Σεπτεμβρίου να συνεχίζουν το εργο της εθελοντικής πυροπροστασίας-επιτήρησης Θέρους 2013.

  • Στην περιοχή μας την πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου θα επικρατούν άνεμοι με χαμηλή θερμοκρασία και πρέπει να είμαστε σε ετοιμότητα. Για το Σύνδεσμο μας είναι η 5η φωτιά που εντοπίζετε και εγκαίρος ενημερώνετε η Πυροσβεστική υπηρεσία Βόλου. 
  • Έξι πυροσβεστικά οχήματα έσπευσαν για να σβύσουν τη φωτιά μετα απο  πολύωρη προσπάθεια και λόγο της ιδιαίτερότητας που παρουσιάζε το έδάφος Ο απολόγισμός ηταν συνολικά να καούν  200 περίπου στρ. δασικής και αγροτολιβαδικής έκτασης.  
  • Ο επικεφαλής της ομάδας εθελοντών εφ.τρχης κ. Αθανάσιος Καραγιάννης υπενθυμίζει σε όλους 'οτι "η  πρόληψη είναι το ήμισυ του παντός".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου