Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

ΤΕΛΕΤΗ ΑΠΟΝΟΜΗΣ ΑΠΟΛΕΣΘΕΝΤΟΣ ΜΕΤΑΛΛΙΟΥ ΣΤΟ 2/39 ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΕΥΖΩΝΩΝ

ΤΕΛΕΤΗ ΑΠΟΝΟΜΗΣ ΑΠΟΛΕΣΘΕΝΤΟΣ ΜΕΤΑΛΛΙΟΥ ΣΤΟ 2/39 ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΕΥΖΩΝΩΝ




Η Τελετή Απονομής του Απολεσθέντος Μεταλλίου Ταξιάρχη Αριστείου Ανδρείας στην Πολεμική Σημαία, του 2/39 Συντάγματος Ευζώνων Μεσολογγίου, πραγματοποιήθηκε σήμερα, παρουσία του Αντιστράτηγου Διοικητή ΑΣΔΥΣ Πέτρου Γεωργίου, ο οποίος έκανε την απονομή.

Ήταν μια συγκινητική τελετή, καθώς το μετάλλιο που είχε απονεμηθεί στην Πολεμική Σημαία του Συντάγματος κατά τη Μικρασιατική Εκστρατεία, στον τόπο της μάχης, είχε χαθεί. Αρχικά τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση από τον Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ.κ. Κοσμά και στη συνέχεια ο Αντιστράτηγος Γεωργίου έβαλε και πάλι το μετάλλιο στο Σταυρό της Πολεμικής Σημαίας, όπου θα υπάρχει για πάντα. Μετά την τελετή ακολούθησε παρέλαση και κατόπιν προβολή οπτικού υλικού με την ιστορία του 2/39 Συντάγματος Ευζώνων του Μεσολογγίου.
Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την καθιερωμένη δεξίωση στο ΚΨΜ. Παρόντες στην εκδήλωση ήταν οι διοικητές των Αστυνομικών, Λιμενικών και Πυροσβεστικών Αρχών, ο δήμαρχος Ναυπακτίας Τ. Λουκόπουλος, ο Αναπληρωτής Δημάρχου Μεσολογγίου Δ. Μπουσμπουρέλης, και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Α. Κότσαλος, εκπρόσωποι φορέων και αρκετός κόσμος.
ΒΑΣΩ ΒΗΤΤΑ
 

 

 

 
Δείτε περισσότερες φωτό στο παρακάτω λινκ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου