Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

Η συλλογική δουλειά έφερε ικανοποιητικά αποτελέσματα για το 2013

Παρουσία του αιδ/τατου π.Αποστόλου Θάνου εκπροσώπου του Μητροπολίτου μας κ.Ιγνατίου ,του αντιπεριφερειάρχη και Προέδρου της ΕΚΠΟΛ κου Κ.Χαλέβα , του Ανωτέρου Διοικητού Φρουράς Βόλου ταξιάρχου κ.Χρ.Σ'ιμου  ,και του ταξιαρχου κ.Δημ.Περσίδη.
Παρευρέθηκαν ο  εκπροσώπου του Ροταριανού Ομίλου Βόλου κ.  Αντ . Ζιούρας,των εκπροσωπών του HJ 12 της ΑΗΕΡΑ Βόλου  Δημ.Ζορμπά και Κ.Βάτσου , της προέδρου του Αντικαρκινικού Παραρτήματος Φθιώτιδος κάς  Σίση Πατσογιάννη ,του αντιπροέδρου της Ένωσης Αποστράτων Στρατου Ξηρας Ν.Μαγνησίας , Της Αεραθλητικής λέσχης Ανεμοπτεριστών κος Ξενός και Λεονταρίτης, εκ μέρους της Ομάδας Διάσωσης Εθελοντών Ελλάδος παρευρέθηκε ο πρόεδρος κος Κων. Τράγαλος συνοδευόμενος από δυο μέλη ,Ο Πρόεδρος κος Ντενησιώτης και ο Γραμματέας του ΣΕΑΝ Καρδίτσης κος Παπαδάκης.
Οι τιμώμενοι της Βραδιάς, άνδρες εκπαιδευτές -διασώστες του ΕΚΑΒ και η ομιλήτρια της βραδιάς μας Δρ φιλοσοφικής κα Ιωάννα Μάστορα.

 Μηνύματα έστειλαν η κα Ζέτα Μακρή Υφυπουργός Υγείας και η κα Δωροθέα Κολυνδρίνη νέα Περιφερειακή εκπρόσωπος Ν. Μαγνησίας στην Περιφέρεια Θεσσαλίας.
Ο Πρόεδρος έκανε τα πρώτα 20 λεπτά απολογισμό σε συνδυασμό με διαφάνειες .Ως προς τα οικονομικά δήλωσε 3860 Ε στα έσοδα και 2800Εστα έξοδα.Με τα υπόλοιπα του ταμείου εξοφλήσαμε τα ενοίκια του Β΄εξαμήνου 2013. Σήμερα μετά από διερεύνηση νέων γραφείου καταλήξαμε στην βοήθεια του Δήμου Βόλου με πρωτεργάτη της προσπάθειας μας τον αντιδήμαρχο κο Τσαμπάζη .
Ο Πρόεδρος εκφράζοντας τις ευχαριστίες του Διοικητικού Συμβουλίου και την ευχή εντός Φεβρουαρίου να βρεθούμε στο νέο γραφείο μας απένειμε στον κο Τσαμπάζη Δίπλωμα μετά αναμνηστικούς της χειραψίας καλής συνεργασίας .
Εκδώσαμε 60 ταυτότητες και φθάσαμε τα μέλη του Συνδέσμου στα 511.   Η ιστοσελίδα μας (Blooge) έφθασε στις 50.000 επισκέψεις και είναι εργαλείο επικοινωνία κάθε μέρα και περισσότερων συναδέλφων μας.
Ο αιδεσιμολογιότατος μετέφερε την αδυναμία του Επισκόπου να βρεθεί κοντά μας με αφορμή την χειροτονία νέου εφημερίου.Ευχήθηκε καλή πρόοδο ,υγεία και ευτυχία στα μέλη του Συνδέσμου και ένα δημιουργικό  2014 .

Η κα Μάστορα στην ομιλία της αναφέρθηκε στην εθελοντική αξία και στην βελτίωση της κοινωνίας μας από εθελοντικές προσπάθειες που δεν σχετίζονται με χρήματα ως αμοιβή αλλά έχουν ως αφετηρία την ψυχική μας καλλιέργεια και την Παιδεία μας. Εύστοχα παρατήρησε και  επεσήμανε το πλούσιο έργο που γίνετε εκ μέρους του Συνδέσμου μας στα όρια του Νομού μας. Επίσης τόνισε ότι αυτή την εποχή όσο ποτέ άλλοτε χρειαζόμαστε τέτοια πρότυπα εθελοντισμού που βελτιώνουν την εικόνα των μεγάλων στα μάτια και στη συνείδηση των νεοτέρων. Την ομιλήτρια ευχαρίστησε εκ μέρους του Συνδέσμου μας ο τ.Βουλευτής και εφ. Υποπλοίαρχος κος Ιωάννης Αντωνόπουλος παραδίδοντας το αντίγραφο του Δίσκου της Φαιστού (χυτευτός  δίσκος αλουμινίου δυο όψεων 20 εκ. ) 
  Το Διοικητικό Συμβούλιο έδωσε στην κα Μάστορα Δίπλωμα μετά αναμνηστικού (χειραψία αρίστης συνεργασίας) μ΄ευχαριστίες στο πρόσωπο της για την βαθιά  φιλία,συνεργασία  και την εμπιστοσύνη της στο ΝΠΔΔ .

Στη συνέχεια οι τυχεροί της βραδιάς συνάδελφοι Μάκης Αδαλόγλου έλαβε το πρώτο δώρο (ένα φλίσ με κέντημα το κεφάλι του Βασιλιά Λεωνίδα) και η οικογένεια Παν.Μάστορα την Αλουμινένια 20 λεπτή δεκάρα αντίγραφο του 1969 σε διάσταση 10Χ10 εκ.

Οι συνάδελφοι Κασιάρας ,Ζούρας , Λιβιεράτος  και Χριστοδούλου απένειμαν μεσα σε βροχή από παλαμάκια τα διπλώματα και τα αναμνηστικά στους άνδρες του ΕΚΑΒ  Βόλου .Είναι άνδρες με πάρα -ιατρική εκπαίδευση που σε καθημερινή βάση προσφέρουν από άκρο σε άκρο στα όρια του Νομού μας τις  Πρώτες  Βοήθειες ....στην ουσία σώζουν τη ζωή των συμπολιτών μας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο θέλοντας να εκφράσει την ικανοποίηση του την τελευταία τριετία στο πρόσωπο του Ανωτέρου Διοικητού Φρουράς Βόλου και Δκτού της 32 ΤΑΞΑΣ Πεζοναυτών κ.Χρ.Σίμου απένειμε σε αυτόν Δίπλωμα μετά αναμνηστικού της άριστης Συνεργασίας. Ο Πρόεδρος μας είπε " η παραμονή του κου Ταξιάρχου μας έδωσε την ευκαιρία να τον γνωρίζουμε καλλίτερα.Για μας αποτελεί το πρότυπο αξιωματικού και ηγέτη.Διαβεβαίωσε τους παρευρισκόμενους ότι είμαστε σε καλά χέρια και πλήρους ετοιμότητας εάν και όπου  χρειασθεί.

Ο Γραμματέας κος Καραδήμας απένειμε στον συνάδελφο και τ.πρόεδρο της Αεραθλητικής Ένωσης
κ.Ευάγγελο Ξενό Δίπλωμα μετά αναμνηστικού καλής Συνεργασίας . Η  σχέση μας με την Αεραθλητική Ένωση εγεινε συνεργασία σε ότι αφορά την από αέρα παρατήρηση -πρόληψη πυρκαιών τους θερινούς μήνες στο τρίγωνο Κανάλια -Στεφανοβίκειο- Βελεστίνο


Τέλος ο πρόεδρος μας τιμισε τον νεαρό μαθητή και εθελοντή Διονύσιο Παπαδάκης διότη με την βοήθεια  του έχουμε βελτιώσει την ιστοσελίδα μας που έφθασε αισίος τις 46,000 επισκέψοις . 


Ο Π΄ροεδρος μας ευχαρίστισε τον πρόεδρο της ΕΚΠΟΛ για τις ευρωπαϊκές δράσεις και τις πρωτοβουλίες  μέσα στην Ε.Ε  . Ηθικά,  του δωθεικε ως αναγνώριση των προσπαθειών του κου Χαλέβα ο δίσκος της Φαιστού.

Ο Πρόεδρος μας χαιρέτισε  τους 117 παρόντες συναδέλφους,  τους επισήμους αλλά και τις κυρίες που συνόδεψαν τους συζήγους τους. Ευχαρίστησε τους τρεις επαρχιακούς εκπροσώπους Δήμου Βελεστίνου κ.Μπάτη ,Δήμου Αλμυρού κ. Μαχά και Ν.Πηλίου Στ.Πησιώτης .

Ραντεβου στα τέλη Μαϊου  οπου θα γίνει η πολύ ομορφη και κοσμοπολίτικη βραδιά των 69 χρόνων λειτουργίας του ΣΕΑΝ 1945-2014.

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου