Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

Η 40η εβδομαδιαία Εκπομπή με τίτλο ‘‘Εθελοντης εν Δράσει‘‘ στους 104.00FM ,


Ο Σύνδεσμος μας κάθε ΠΕΜΠΤΗ από 12.30 έως 13.30  έχει εβδομαδιαία Εκπομπή με τίτλο ‘‘Εθελοντης  εν Δράσει‘‘ στους 104.00FM , στο διαδίκτυο θα μας ακούτε στο www.I.M.D Radio .gr  tel . 24210 93581 ή  μέσα από το δικό μας Blog " seanmagnisias" στο Google.


Σήμερα στο στούντιο της Ραδιοφωνικής μας εκπομπής φιλοξενούμενος  ο συνάδελφος εφ.Αξιωματικός και κτηνίατρος της πόλεως μας κ.Κωνσταντίνος Παγουρτζής. 


 Ο ιατρός είναι φίλος και ακούραστα ανταποκρίνεται σε κάθε απαίτηση των φιλόζωων.Επίσης ασχολείται με τους ίππους του Συνδέσμου και παρέχει στο βαθμό που αυτό είναι εφικτό Εθελοντικά τις υπηρεσίες του. Εξάλλου τα μέλη του χρωστούν ευγνωμοσύνη για την κτηνιατρική του υποστήριξη και την συμμετοχή σε κάθε σχεδόν εκδήλωση μας.
 Από αυτά που λέχθηκαν στην εκπομπή εμείς κρατούμε την πρώτη του συμβουλή..."εάν θελήσετε επιπόλαια να αποκτήσετε ένα ζώο ,να μην το κάνετε εάν δεν γνωρίζετε το βαθμό υποχρέωσης και τον τρόπο φροντίδας τού. ".   Σήμερα στην πόλη μας υπάρχουν περίπου 1300 αδέσποτα και η ευθύνη σίγουρα δεν είναι του Δήμου.Ο Δήμος επικουρικά έρχεται να προστατεύσει τα συγκεκριμένα ζωάκια τα οποία εγκατέλειψα άνθρωποι..... 
Οι νεαροί της οικογένειας Παγουρτζή στο στούντιο. 


Η Δνση του είναι Ελασσώνος  39 στα Παλαιά του Βόλου με τηλ .  ιατρείου το 24210-29694 

Ο Πρόεδρος μας τόνισε ότι στην πόλη μας 4 είναι κτηνίατροι και εφ. Αξιωματικοί μέλη του Συνδέσμου μνημονεύοντας των Ν.Βενέτης (παλαιά) ο Παν. Βλαχάβας (στη Βενιζέλου -Ν.Ιωνία) και ο Ξενοφών Δημητρακόπουλος επί της( 2ας Νοεμβρίου) 

Επίσης  αναφέρθηκε ότι η Κτηνιατρική Υπηρεσία στρατού έχει στην 1η Στρατιά  έδρα όπου εκπαιδεύονται κ φροντίζονται οι στρατιωτικοί σκύλοι.Αξίζει δε οι μαθητές να επισκεφθούν τις παλαιές εγκαταστάσεις του ιππικού στην 1 η στρατιά που σήμερα λειτουργούν ως Μουσείο Ιππικού .
                           







  
                                                 Εμμανουήλ Γ.Παυλής
εφεδρος Τχης (ΠΖ)
πρόεδρος ΣΕΑΝ Μαγνησίας 2009-2015
Παραγωγός της εκπομπής "Εθελοντής εν Δράσει"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου