Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012

Air Power Australia...ενδιαφέρουσα ιστοσελίδα.




Κάντε κλικ για περισσότερα ...
Κορυφαίοι Hot Προειδοποίηση Θέμα [Κάντε κλικ εδώ για περισσότερα ...]


"Σε περιόδους της καθολικής εξαπάτηση, οποιος λέει την αλήθεια, θα είναι μια επαναστατική πράξη. "


Eric Arthur Blair, γράφοντας ως Τζορτζ Όργουελ,
Βρετανός συγγραφέας και σατιρικός, 1903 - 1950

Υποστήριξη Air Power Ανάπτυξης στην Αυστραλία - Κάντε κλικ για περισσότερα ...

Air Power Australia Ιστορικό




Η Αυστραλία είναι στο κατώφλι μιας σημαντικής μείωσης της σχετικής στρατιωτικών δυνατοτήτων κατά την ευρύτερη περιοχή. Από τις αρχές της δεκαετίας του 1990, η περιοχή γνώρισε πρωτοφανή ανάπτυξη των στρατιωτικών δυνατοτήτων, πιο αισθητά σε δύναμη αέρα και στη σύγχρονη κατευθυνόμενα όπλα, κυρίως ρωσικής καταγωγής. Σε αυτό το ταχέως εξελισσόμενο στρατηγικό περιβάλλον , Αυστραλία μειώνει ενεργά τη σχετική ικανότητα της Royal Australian Air Force (RAAF), αντί να επιδιώκει να διατηρηθεί το ιστορικό πλεονέκτημα του ικανότητα. Αυτή η μείωση ικανότητα να πραγματοποιηθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα από την πρόωρη συνταξιοδότηση του F-111 του στόλου απεργία, η οποία προέβλεπε περίπου το 50% της ικανότητας απεργία του έθνους. Σε μακροπρόθεσμη βάση, μυωπική εμμονή σε ένα μόνο αντικατάσταση τύπου του F/A-18A και F-111 δυνάμεων, ο προτιμώμενος κοινή Strike Fighter, να χρησιμοποιηθεί σε ρόλους, δεν ορίστηκε για. Είναι ως εκ τούτου δεν αναμένεται να παράσχει τα πλεονεκτήματα που απολαμβάνουν ικανότητα ιστορικά από την RAAF, καθώς είναι ένα πεδίο μάχης απεργία και η στενή εναέρια υποστήριξη του συστήματος και όχι μια γενική μαχητικό βομβαρδιστικό σκοπό, όπως το F-22A. Πολλές προτάσεις της βιομηχανίας να αυξήσει λογική RAAF δυνατότητα να υπάρχουν, για παράδειγμα, με περαιτέρω επέκταση του στόλου των δεξαμενοπλοίων με πλεόνασμα εμπορικά αεροσκάφη.



Εκτός Αυστραλία υλοποιεί γρήγορα επιθετικές αλλαγές πολιτικής σε μακροπρόθεσμο προγραμματισμό για τη δομή δύναμης RAAF, Αυστραλία διαφάνεια σε σχέση με τις δυνατότητες της περιοχής Ασίας-Ειρηνικού περιοχή του Ινδικού θα συνεχιστεί αμείωτη.

Air Power Australia ιδρύθηκε από τον Δρ Carlo Kopp και ο κ. Peter Goon . Τα ευρήματα της έρευνας παρουσιάζονται από την Air Power Australia προέρχεται από αυστηρή ποσοτικές αναλύσεις που έχουν αξιολόγηση από ομοτίμους, προκειμένου να παράσχει ένα σημείο αναφοράς για την αναλυτική τεχνική συζήτηση και στην Αυστραλία. Air Power Australia δεν επιδιώκει να σταθώ στο ζήτημα του ποιος έχει δίκιο ή άδικο, όταν πρόκειται για αμυντικές ανάγκες ικανότητα της Αυστραλίας? Air Power Australia θα επικεντρωθεί σε αυτό που είναι σωστό για την Αυστραλία και τις μελλοντικές γενιές των Αυστραλών.

Ελπίζουμε APA ιστοσελίδα και τις συναφείς προσπάθειες συμβάλλουν στην εξασφάλιση μιας πιο κατάλληλη δύναμη του αέρα δομή δύναμης για την υπεράσπιση των σημερινών και των μελλοντικών γενεών των Αυστραλών. Το μέλλον μας θα εξαρτηθεί από την δομή δύναμης RAAF που είναι πιο αποδοτικές, αντανακλά την πρωτοποριακή Αυστραλίας ήθος και μεταφέρει πολύ μικρότερο κίνδυνο από ό, τι εκείνη που είχε προγραμματίσει για το Υπουργείο Άμυνας.



Su-35S διαδηλωτή με εκτίθεται σταδιακά Irbis-E πίνακα. Η πλέον καθιερωμένη τάση στα ρωσικά αισθητήρες για την καταπολέμηση BVR αυξάνει την απόδοση και εύρος αντίμετρα αντίσταση. Το 20 κιλοβάτ αιχμής ταξικής εξουσίας Irbis E ESA ραντάρ είναι το πιο ισχυρό στην κατηγορία του. (KnAAPO) .


(Εικόνες Rosoboronexport, KnAAPO, Vympel, RuMoD, Tikhomirov NIIP, US DoD, Άλλα, Συγγραφέας) 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου