Σάββατο 18 Αυγούστου 2012

στον ιδεαλισμό της Μεγάλης Τουρκίας

  • Νισάφι με Τούρκο -Μογγόλο να μην κάνεις ποτέ...
Έλληνα κι ας είσαι γείτονας ,ευγενικός και φιλέσπναχνος.Συναισθηματικά αν σε ενώνουν αναμνήσεις απο την Πόλη και τα παράλια ...δεν είναι δικά μας πλέον τα πήραν με φωτιά και τσεκούρι σε βάρος των Ελλήνων και του Έθνους.
  • Δεν ξεχνούν στον ιδεαλισμό της Μεγάλης Τουρκίας ότι έχασαν την αυτοκρατορία τους και αυτό το διδάσκονται ......ακόμη και σήμερα.Με την πρώτη ευκαιρία θα κάνουν γιουρούσι.
  • Ότι κάνουν το κάνουν ανταγωνιστικά.Έλληνα φυλάξου ,Έλληνα όπλισε την Πατρίδα με Πρόοδο ,τέχνες ,επιστήμες ,πολιτισμό,Τουρισμό , φερτε ποιο κοντα την διασπορα των Ελλήνων  ,κάντε ασπίδα τη θρησκευτική μας παράδοση, και την οικογένια .
  • Η παροιμία λέει "φυλαξε τα ρούχα σου να εχεις τα μισά"....αυτο να κάνουμε και για τα πετρέλαια που η ίδια η φύση τα εδωσε.Δώστε και σε αυτους και στους ετέρους και στο λαό μας όλοι να πάρουν κι ολοι να εχουν ..Να μην θυγούν τα συνορα μας απο την ανάγκη οικ.συμφερόντων και εκμετάλευσης .Τα συνθήματα είμαστε γείτονες ,με πολλά κοινά ,μουσική ,διασκέδαση ,τρόπο ζωής .Είναι προπαγάνδα.
Είναι προπαγάνδες ......ακόμη κι αυτά τα νερόβραστα αισθηματικά έργα της Ελληνικής ιδιωτικής Τηλεόρασης ανήκουν σ΄αυτη την προπαγάνδα .Έλληνες φυλάξτε τον λαό από τους Γκρίζους Λύκους   της Τουρκίας . Ο Αττίλας "4 " είναι πάντα εδώ ......και καιροφυλακτεί.
Όποιο συνθηματικό όνομα κι αν έχει εκ μέρους των Τούρκων στρατιωτικών  ...δεν ξεχνούν το κουσούρι της αρπαγής ...  "Ελληνικής  γης ".

                                                                                          Φιλόστρατος .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου