Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014

Ο ναυτικός και τουριστικός πλοηγός σε CD-Rom με την ονομασία «ΠΡΟΣΩ ΟΛΟΤΑΧΩΣ», είναι ένα μοναδικό ελληνικό πρόγραμμα κατασκευασμένο με την άδεια της Ελληνικής Υδρογραφικής Υπηρεσίας του Πολεμικού Ναυτικού (Αριθμός Αδείας 171.7/17/03),

 

ΠΡΟΣΩ ΟΛΟΤΑΧΩΣ

Ο ναυτικός και τουριστικός πλοηγός σε CD-Rom με την ονομασία «ΠΡΟΣΩ ΟΛΟΤΑΧΩΣ», είναι ένα μοναδικό ελληνικό πρόγραμμα κατασκευασμένο με την άδεια της Ελληνικής Υδρογραφικής Υπηρεσίας του Πολεμικού Ναυτικού (Αριθμός Αδείας 171.7/17/03), που αποτελεί πολύτιμο εργαλείο για όσους ταξιδεύουν στη θάλασσα για δουλειά ή αναψυχή, εύχρηστο βοήθημα και οδηγό στην ασφαλή ναυσιπλοΐα των σκαφών. Δημιουργήθηκε το 2003 και χρησιμοποιείται ευρέως από 73 Λιμεναρχεία, Υπολιμεναρχεία και μεγάλα πλωτά σκάφη του Λιμενικού Σώματος (ΠΑΘ), από 15 ταχύπλοα πλοία του Πολεμικού Ναυτικού και από 2.500 ιδιοκτήτες μικρών και μεγάλων μηχανοκινήτων 
και ιστιοπλοϊκών σκαφών.

  • Περιλαμβάνει 361 ναυτικούς χάρτες και πορτολάνα της Ελληνικής Υδρογραφικής Υπηρεσίας του Πολεμικού Ναυτικού ολόκληρης της Ελλάδας και όχι μόνο.
  • Παρέχει αυτόματη χάραξη και αποθήκευση πορείας.
  • Παρέχει αυτόματη εύρεση στίγματος.
  • Περιλαμβάνει φάρους, φανούς, σημαντήρες, ξέρες, πάγκους (μοναδικούς ψαρότοπους) και ναυάγια.
  • Συνεργάζεται τέλεια με όλα τα G.P.S. και αντένες G.P.S. – USB (με ΝΜΕΑ 0183 data), μετατρέποντας το φορητό υπολογιστή στο τέλειο plotter. Έτσι μπορούμε να βλέπουμε συνεχώς το σκάφος μας, το στίγμα μας, το γεωγραφικό πλάτος και το γεωγραφικό μήκος, την πορεία μας, την ταχύτητά μας, επάνω στους εξαιρετικής ακρίβειας χάρτες της Ελληνικής Υδρογραφικής Υπηρεσίας του Πολεμικού Ναυτικού, να βλέπουμε το ίχνος της πορείας που διανύσαμε και στη συνέχεια -εάν θέλουμε- να την αποθηκεύουμε ώστε να την ανατρέξουμε σε οποιαδήποτε στιγμή στο μέλλον. Μπορούμε να αποθηκεύσουμε απεριόριστες πορείες που χαράξαμε αλλά και απεριόριστες πορείες G.P.S. που διανύσαμε.
  • Περιλαμβάνει 747 αεροφωτογραφίες, αξιόπιστες περιγραφές και στίγματα από 170 λιμάνια, μαρίνες, αλιευτικά και τουριστικά καταφύγια, λιμενίσκους, ντόκους, προβλήτες, φυσικούς όρμους, νησιά και βραχονησίδες [που βρίσκονται στις ακτές του Αργοσαρωνικού, των Κυκλάδων, των Δωδεκανήσων, της Κρήτης, του Ιονίου, του ΒΑ Αιγαίου, των Βορείων Σποράδων, των ακτών της Κασσάνδρας και της Σιθωνίας Χαλκιδικής, της Χερσονήσου του Αγίου Όρους, των ακτών του Θερμαϊκού και του Στρυμωνικού κόλπου, της Πιερίας, της Θεσσαλίας, του Πηλίου, της Μαγνησίας (Παγασητικός Κόλπος), της Βόρειας Εύβοιας].
  • Για την κάθε τοποθεσία δίνονται χρήσιμες πληροφορίες που διευκολύνουν στον εύκολο σχεδιασμό του ταξιδιού, στην καλύτερη επιλογή και στην ασφαλή προσέγγιση κάθε προορισμού [τα βάθη, η ποιότητα βυθού, οι δυνατότητες και οι τρόποι πρόσδεσης, οι επικρατούντες άνεμοι και οι ιδιαιτερότητες του καιρού για κάθε περιοχή ξεχωριστά, οι ναυτιλιακοί κίνδυνοι, αλλά και οι παροχές που προσφέρονται (καύσιμα, νερό, πάγος, φούρνοι, supermarkets, ναυτιλιακά καταστήματα, μηχανικοί, ηλεκτρολόγοι, κ.α.)].
  • Για την κάθε τοποθεσία περιλαμβάνονται επιπλέον χρήσιμα στοιχεία [ιστορικά στοιχεία, τοπικά αξιοθέατα, μουσεία, ξενοδοχεία, camping, ενοικιαζόμενα δωμάτια, εστιατόρια, ταβέρνες, ουζερί, bar, κέντρα διασκέδασης, τοπικές αρχές (Λιμεναρχείο, Τελωνείο, Αστυνομία, Δήμος ή Δημοτικό Διαμέρισμα) και παροχές υγείας (Φαρμακεία, Ιατρεία, Κέντρα Υγείας, Νοσοκομεία)].
  • Σε τακτά χρονικά διαστήματα παρέχονται ΔΩΡΕΑΝ ενημερώσεις - updates [με νέους χάρτες και πορτολάνα, με νέες αεροφωτογραφίες λιμανιών τα οποία άλλαξαν (αφού πρώτα ολοκληρωθεί και ελεγχθεί το λιμάνι), με τις αλλαγές που έχουν προκύψει στις καλυπτόμενες περιοχές, αλλά και με νέα λιμάνια, όρμους, νησιά και βραχονησίδες. Τα updates φιλοξενούνται στο site της εταιρείας www.sail.gr, ή αποστέλλονται ταχυδρομικά στους νόμιμους κατόχους (με μοναδική επιβάρυνση των εξόδων συσκευασίας και αποστολής)].
  • Παρέχει τη δυνατότητα εκτύπωσης χαρτών, πορτολάνων, αεροφωτογραφιών, πορειών, στιγμάτων και όλων των λεπτομερειών που σας ενδιαφέρουν για κάθε περιοχή.
Μελετήστε, προγραμματίστε και οργανωθείτε έγκαιρα στην άνεση του σπιτιού σας. Εκτυπώστε αεροφωτογραφίες, πορείες, στίγματα και όλες τις λεπτομέρειες που σας ενδιαφέρουν για κάθε περιοχή και βάλτε …… Πρόσω ολοταχώς με γνώση και ασφάλεια για να ανακαλύψετε, εξερευνήσετε και απολαύσετε τα ομορφότερα μέρη της Ελλάδας.
Τον ηλεκτρονικό ναυτικό & τουριστικό πλοηγό των ελληνικών θαλασσών με την ονομασία «ΠΡΟΣΩ ΟΛΟΤΑΧΩΣ» θα τον βρείτε σε επιλεγμένα καταστήματα MULTIMEDIA, βιβλιοπωλεία, καταστήματα ναυτιλιακών ειδών, καταδυτικού εξοπλισμού και αλιείας, ενώ μπορείτε να ζητήσετε να σας σταλεί και αντικαταβολή από την εταιρεία μας συμπληρώνοντας την Αίτηση αγοράς με αντικαταβολή. Η τιμή λιανικής του «ΠΡΟΣΩ ΟΛΟΤΑΧΩΣ» είναι 195 Ευρώ (στην τιμή συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α.).
Για περισσότερες πληροφορίες και για παραγγελίες, μπορείτε να απευθύνεστε στη Βαλκανική Ναυτιλιακή Α.Ε., στα τηλέφωνα 2310-427098 & 2310-429777 Δευτέρα, Τετάρτη 10:00-14:00 και Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή 10:00 – 14:00 και 18:30-20:30, καθώς και στο 6944-439514 τα Σαββατοκύριακα. Fax 2310-429770 και e-mail mse@sail.gr




 















           
Copyright © 2014 Βαλκανική Ναυτιλιακή A.Ε.
Σχόλια & παρατηρήσεις: mse@sail.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου