Τετάρτη 25 Δεκεμβρίου 2013

ΣΕΑΝ ΛΑΡΙΣΗΣ.


Ευχές του προέδρου και του Δ.Σ. του Συνδέσμου

Μήνυμα Προέδρου

Ζούμε σε μια εποχή που χαρακτηρίζεται από ραγδαίες εξελίξεις στην τεχνολογία. Οι ανθρώπινες σχέσεις , πολιτικές, οικονομικές,  κοινωνικές κλπ, έχουν διεθνοποιηθεί. Η κοινωνία της πληροφορίας έχει εισχωρήσει παντού. Όλα στην εποχή μας τρέχουν. Ο Σύνδεσμός μας θα μείνει πίσω; Όχι θα ακολουθήσει κι αυτός το ρυθμό των εξελίξεων. Ο ΣΕΑΝ Λάρισας πρέπει να τρέξει όπως το απαιτούν οι περιστάσεις.
Με αυτές τις σκέψεις στην πρώτη συνεδρίαση του Δ. Συμβουλίου ένας από τους στόχους που μπήκαν ήταν η εισαγωγή της τεχνολογίας στο Γραφείο μας. Αυτή η απόφαση υλοποιήθηκε και φτάσαμε σήμερα στην δημιουργία του διαδικτυακού μας τόπου. Πιστεύουμε ότι με την παρουσία μας στο διαδίκτυο να διευκολύνουμε την επικοινωνία των μελών μας μαζί μας. Η επικοινωνία αυτή είναι απαραίτητη για τα μέλη ενός συνδέσμου σαν το δικό μας. Θα κάνει τα μέλη συμμετοχικά στις δραστηριότητες του Συνδέσμου , ενθουσιώδη και περήφανα για το αξίωμα που τους έδωσε η πολιτεία.
Ελπίζουμε ο διαδικτυακός τόπος μας να έχει μεγάλη επισκεψιμότητα τόσο από τα μέλη μας όσο και από άλλα αιτήματα της κοινωνίας της Λάρισας.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΒΕΡΕΜΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου