Τρίτη 7 Μαΐου 2013

εύρεση μέτρων κοντακιού

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΜΕΤΡΟΛΗΨΙΑΣ

ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ;


Μετά από ερωτήματα επισκεπτών (βλέπε παλιές ερωτήσεις) για την εύρεση μέτρων κοντακιού, και για την χρήση του μετροληπτικού "όπλου" σκέφτηκα να οργανώσω έναν μόνιμο χώρο για αυτή τη δουλειά. Δυστυχώς ακόμη και σε καιρούς οικονομικής ύφεσης τα ενοίκια των καταστημάτων στα βόρεια προάστεια είναι απαγορευτικά.
Υπάρχει λοιπόν η σκέψη για σεμινάρια σε αίθουσα σεμιναρίων όταν υπάρχουν αρκετοί, τουλάχιστον τρεις, και όχι πάνω από πέντε, συμμετέχοντες.
Η λέξη σεμινάριο χρειάζεται ανάλυση! Σαφώς δεν αφορά μια διάλεξη. Η προϋπόθεση είναι ότι οι ενδιαφερόμενοι θα προσέλθουν για ένα τρίωρο τουλάχιστον, με το όπλο τους, χωρίς φυσίγγια, με την άδεια κατοχής, και το κινητο κλειστό.
Η διαδικασία θα ακολουθήσει την εξής σειρά:
  • 1- Τα βασικά της τεχνικής επώμισης και σκόπευσης που χρειάζονται για να γίνει σωστή μετροληψία.
  • 2- Εντοπισμό προβλημάτων τεχνικής κάθε συμμετέχοντος και διόρθωση τους.
  • 3- Αρχική μετροληψία του κάθε συμμετέχοντος με ειδικά όργανα.
  • 4- Χρήση μετροληπτικού για την διόρθωση των μέτρων.
  • 5- Επαλήθευση και απόδειξη ότι τα νέα μέτρα είναι όντως σωστά.
  • 6- Καταγραφή των μέτρων σε ειδικό σχεδιάγραμμα οδηγιών για χρήση από οπλουργό ή κοντακά.
Η διαδικασία αποδίδει το 95 τοις εκατό. Γιατί όχι 100 τοις εκατό; Διότι το τελικό 5 χρειάζεται σκοπευτήριο και πίνακες δοκιμής και αυτό δεν προσφέρεται νόμιμα από κανέναν χώρο στην Ελλάδα σε αυτή τη χρονική φάση.
Το κόστος της μετροληψίας προβλέπεται γύρω στα 50 Ευρώ.
Αν υπάρχει ενδιαφέρον δηλώστε το στο email της Οπλογνωσίας και σημειώστε ποιες μέρες και ώρες είναι οι πιο βολικές. Και να θυμάστε, μέρες που θα έχετε ένα τρίωρο, τουλάχιστον, με το κινητό κλειστό!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου