Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013

Βράβευση Μαθητών από το Γ’ ΣΣ

tελετή Βράβευσης Μαθητών από το Γ’ ΣΣ σε Συνεργασία με την Περιφερειακή Διοίκηση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας.

Τελετή Βράβευσης Μαθητών από το Γ’ ΣΣ σε Συνεργασία με την Περιφερειακή Διοίκηση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας.
Την Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013, πραγματοποιήθηκε στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Θεσσαλονίκης εορταστική εκδήλωση απονομής αναμνηστικών διπλωμάτων και χρηματικών επάθλων, στους πρωτεύσαντες μαθητές στον επετειακό διαγωνισμό παραγωγής λόγου με θέμα «H σημασία του ιστορικού γεγονότος της απελευθέρωσης της Θεσσαλονίκης». Ο διαγωνισμός διοργανώθηκε από το Γ’ Σώμα Στρατού και την Περιφερειακή Διοίκηση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας, στο πλαίσιο του εορτασμού της συμπλήρωσης των 100 Χρόνων από την έναρξη των Βαλκανικών Πολέμων 1912-1913. Την αξιολόγηση των κειμένων που συμμετείχαν στο διαγωνισμό, πραγματοποίησε το Τμήμα Επιστημονικής και Παιδαγωγικής Καθοδήγησης της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας και διακρίθηκαν τα γραπτά των παρακάτω μαθητών:



Μαθητές Λυκείου της περιοχής της Θεσσαλονίκης:

Ευσταθιάδου Φωτεινή (1ο ΓΕΛ Αγ. Αθανασίου)

Καλμούκος Παναγιώτης (Εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη)

Μπαξέ Αντιγόνη (2ο Πρότυπο Πειραματικό Λύκειο Θεσ/νίκης)

Παπαχαρίσης Χρήστος (11ο ΓΕΛ Θεσ/νίκης)



Μαθητές Γυμνασίου της περιοχής της Θεσσαλονίκης

Χαραλαμπίδου Μαρία (4ο Γυμνάσιο Νεάπολης)

Βιτανιώτη Βασιλική (2ο Γυμνάσιο Νέας Μηχανιώνας)

Αρβανιτίδης Παναγιώτης (Γυμνάσιο ΚΑΛΑΜΑΡΙ).



Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν, ο Διοικητής του Γ’ Σώματος Στρατού Αντιστράτηγος κ. Γεώργιος Μπασιακούλης, o Περιφερειακός Διευθυντής Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Γεώργιος Δ. Καρατάσιος, οι Διευθυντές των σχολείων όπου φοιτούν οι διακριθέντες, καθώς και γονείς και μαθητές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου