Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

A-Darter

A-Darter για την Βραζιλία

A-Darter 1
Άσχετα με το πιο θα είναι το μελλοντικό βραζιλιάνικο νέο μαχητικό, η FAB θα αρχίσει από το 2015 να παραλαμβάνει προηγμένα βλήματα αέρος-αέρος A-Darter σαν αποτέλεσμα της συνεργασίας ανάμεσα στην τελευταία και την νοτιοαφρικανική εταιρία Denel που παράγει το σύστημα. Η σχετική συμφωνία προβλέπει την σύσταση γραμμής παραγωγής στο São José dos Campos, όπου βρίσκονται επίσης εγκαταστάσεις της Embraer, το συγκρότημα εκσυγχρονισμού και υποστήριξης των F-5M/A-1M, ενώ εκεί θα κατασκευαστεί και το μελλοντικό εργοστάσιο συναρμολόγησης του μαχητικού F-Χ2.
COPAC Realiza Cerimônia para a Assinatura de Contrato.
H συμφωνία προβλέπει την συνεργασία των βραζιλιάνικων εταιριών Mectron, Avibras και Opto Electronics, ενώ είναι το αποτέλεσμα συμμετοχής της Βραζιλίας στο πρόγραμμα A-Darter από το 2006.
A-Darter 2Να υπενθυμίσουμε ότι το τελευταίο με μήκος 2,98 μέτρα και βάρος 90 κιλά ενσωματώνει υποδομή κατευθυνόμενης ώσης για ακαριαίους ελιγμούς έως και 100 G με δυνατότητα εμπλοκής στόχων υπό μεγάλη γωνία εκτροπής από την ευθεία της θέας (τον διαμήκη άξονα του αεροσκάφους, off boresight)

.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου