Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2021

Ενημέρωση Δ.Ε.Α. αρμοδιότητας 32 ΤΑΞΠΖΝ από τον Σ.Ε.Α.Ν. Μαγνησίας μέσω εξ' αποστάσεως ενημέρωση-επιμόρφωση

 


                        


Ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών Ν. Μαγνησίας στο πλαίσιο επαφής του με τις Ένοπλες Δυνάμεις, όπως αυτό καθορίζεται από το ΦΕΚ αρμοδιοτήτων των ΣΕΑΝ και λόγω των περιοριστικών μέτρων που εφαρμόζονται λόγω COVID 19, συνεχίζει για τρίτη χρονιά την ενημέρωση-επιμόρφωση στους Δόκιμους Εφέδρους Αξιωματικούς (Δ.Ε.Α.), αρμοδιότητας 32ης  ΤΑΞΠΖΝ. 

Αποτέλεσμα της πολύ καλής συνεργασίας που έχει ο Σ.Ε.Α.Ν. Μαγνησίας με την 32η ΤΑΞΠΖΝ και τον Διοικητή της Ταξίαρχο κ. Σ. Τυλιγαδά, αποφασίστηκε από κοινού, η εξ' αποστάσεως επιμόρφωση-ενημέρωση των Δ.Ε.Α με τον το τρόπο αυτό. Ένα καινοτόμο και πρωτότυπο τρόπο προσέγγισης των Δ.Ε.Α για τα χρονικά, μέσω εξ΄αποστάσεως επιμόρφωση, ο Σ.Ε.Α.Ν. Μαγνησίας θα έχει τη δυνατότητα όπως άλλωστε έκανε και δια ζώσης άλλες δύο φορές να επιμορφώσει τους Δ.Ε.Α. πάνω σε θέματα όπως τους σκοπούς και δραστηριότητες των Σ.Ε.Α.Ν και ειδικότερα ότι αφορά τον Σ.Ε.Α.Ν Μαγνησίας.  Επίσης τι είναι ΣΕΑΝ και ποιοι οι λόγοι να εγγραφεί κάποιος μετά την απόλυσή του στους ΣΕΑΝ του τόπου διαμονής του.

Στις διά ζώσεις επιμορφώσεις που έκανε το Διοικητικό συμβούλιο στο χώρο των Ταγμάτων 525ΠΖΝ & 521ΤΠΖΝ με τους ΔΕΑ οι σχετικές δια ζώσης παρουσιάσεις γίνονταν με βιντεοπροβολέα, Laptop και εκπαιδευτικό υλικό που είχε ετοιμάσει για το λόγο αυτό το Δ.Σ. του Συνδέσμου μας σε φάκελο και τον παρέδιδε σε κάθε ΔΕΑ ξεχωριστά μαζί με κάποιο αναμνηστικό. Τώρα η τελευταία επιμόρφωση-ενημέρωση έγινε μέσω laptop και email όλο το εκπαιδευτικό υλικό και οι σχετικές πληροφορίες δόθηκαν με ασφάλεια στους Δ.Ε.Α, ώστε αυτοί μετά την απόλυσή τους να γνωρίζουν για τους ΣΕΑΝ και να εγγράφονται σε αυτούς, ενισχύοντας σημαντικά τους ΣΕΑΝ με νέο αίμα εφέδρων αξιωματικών. Συγκεκριμένα το υλικό που εστάλη στους ΔΕΑ της 32ης ΑΞΠΖΝ ήταν το μήνυμα-καλωσόρισμα του Προέδρου του ΣΕΑΝ Μαγνησίας Εφ. Ταγματάρχη (ΠΖ) κ. Κ. Καραδήμα προς τους ΔΕΑ, η παρουσίαση με πλούσιο υλικό όσον αναφορά την ίδρυση, το ΦΕΚ, τους σκοπούς και τις δραστηριότητες των ΣΕΑΝ, καθώς κι ένα πίνακας με τους ΣΕΑΝ που ανήκουν οι εν λόγω ΔΕΑ για να μπορούν μετά την απόλυσή τους να έρθουν σε επαφή και να εγγραφούν σε αυτούς. Επίσης μια ονομαστική βεβαίωση συμμετοχής στο σεμινάριο αυτό σε κάθε ΔΕΑ ξεχωριστά.

Ο Πρόεδρος & το Δ.Σ. του Σ.Ε.Α.Ν  Μαγνησίας ευχαριστεί θερμά το Διοικητή της 32ης ΤΑΞΠΖΝ Ταξίαρχο κ. Σ. Τυλιγαδά, τους Διοικητές Ταγμάτων της 32ης ΤΑΞΠΖΝ καθώς και τους ΔΕΑ που ανταποκρίθηκαν θετικά και παρακολούθησαν το εν λόγω σεμινάριο-επιμόρφωση, για την συνεργασία και τη θετική ανταπόκριση στο αίτημα του Συνδέσμου μας για την ενημέρωση των ΔΕΑ.





  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου