Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2021

Αποκατάσταση αδικίας από Παναγιωτόπουλο – Λαλούση για τους Δ.Ε.Α. & Εφ. Αξιωματικούς

 




Αποκατάσταση αδικίας από Παναγιωτόπουλο – Λαλούση για τους Δόκιμους Έφεδρους Αξιωματικούς. Σύμφωνα με την καταγγελία, είχαν εξαιρεθεί οι Δόκιμοι Έφεδροι Αξιωματικοί, από την οικονομική ενίσχυση των στελεχών για την επιφυλακή του καλοκαιριού.

Άμεση μετά το δημοσίευμα, ήταν η αντίδραση Έφεδρων Αξιωματικών, όπως του υπερ δραστήριου Προέδρου του ΣΕΑΝ Αθηνών, Ιατρού Θωρακοχειρουργού του ΚΑΤ, Αθανάσιου Σταματελόπουλου, του Προέδρου του ΣΕΑΝ Καρδίτσας, Ιωάννη Ντενισιώτη και κυρίως της ΑΠΟΕΑ, η οποία ως το κορυφαίο όργανο των Εφέδρων Αξιωματικών της χώρας, απέστειλε επιστολή στον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, Νίκο Παναγιωτόπουλο, με την οποία ανέφερε χαρακτηριστικά, ”η ΑΠΟΕΑ ζητά την αποκατάσταση της αδικίας που εγένετο επί των υπηρετούντων και υπηρετησάντων Εφέδρων Αξιωματικών κατά το θέρος του 2020, περίοδο που η τουρκική προκλητικότητα ήταν στα ύψη, κατά την οποίαν οι συνάδελφοί μας βρίσκονταν μαζί με τα μόνιμα στελέχη των Ενόπλων μας Δυνάμεων επί των Εθνικών Επάλξεων νυχθημερόν, αλλά εξαιρέθηκαν από την αμοιβή που εδόθη εις τους μονίμους”.

Λίγες ημέρες μετά την επιστολή, ήρθε η δικαίωση αφού σύμφωνα με πληροφορίες του kranosgr, το θέμα συζητήθηκε διεξοδικά από τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, Νίκο Παναγιωτόπουλο και τον Αρχηγό ΓΕΣ, Αντιστράτηγο Χαράλαμπο Λαλούση, οι οποίοι μόλις έγιναν κοινωνοί του προβλήματος, ζήτησαν την άμεση επίλυσή του.

Με έγγραφό του λοιπόν το Γενικό Επιτελείο Στρατού, προχωρά στην αποκατάσταση των Δόκιμων Έφεδρων Αξιωματικών, για την περίοδο από 10 Αυγούστου έως 24 Σεπτεμβρίου 2020, οι οποίοι θα λάβουν 3 ΗΕΕ.

Άμεση αποκατάσταση αδικίας…








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου