Δευτέρα 1 Μαρτίου 2021

ΠΡΟΣΕΥΧΗΤΑΡΙΟ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ & ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΕΦ-Κ3

 Αγαπητοί συνάδελφοι σας ενημερώνουμε ότι σήμερα 1/3/2021 λάβαμε έγγραφο του Σ.Ε.Α.Ν Σερρών με το οποίο μας κοινοποιήθηκε το "ΠΡΟΣΕΥΧΗΤΑΡΙΟ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ". Για την σύνταξη της έκδοσης του πονήματος αυτού ασχολήθηκε πολυμελής άμισθη επιτροπή, αποτελούμενη από θεολόγους, γραφίστες, αγιογράφους, πληροφορικούς, εθελοντές εκτύπωσης 3D Σταυρών, συσκευασίας, αποστολής, κ.λ.π. Η δαπάνη της πρώτης έκδοσης σε 5.000 περίπου αντίτυπα έχει καλυφθεί από ευλαβείς εφ.αξκούς, άλλους φίλους του Συνδέσμου μας Σωματεία και τον ίδιο τον ΣΕΑΝ Σερρών.

Μεταξύ άλλων στο έγγραφο τους μας λένε : 

"Θεωρούμε αυτή την μικρή προσφορά μας, ως χρέος προς την Πατρίδα μας και σε όσους αγωνίζονται νυχθημερόν για την ακεραιότητα της...", πόνημα που εκδόθηκε υπό την ευλογία του Δ/ντού της Δ/νσεως Σώματος Στρατιωτικών Ιερέων ΓΕΕΘΑ Παν/του Αρχιμανδρίτου Τξχου π. Μελετίου Κουράκλη.

"Το Προσευχητάριο αυτό περιέχει σειρά Ακολουθιών και Προσευχών, που είναι χρήσιμες και ενισχυτικές για τους ενστόλους συναδέλφους μας και μπορούν να διαβάζονται σε κάθε σχεδόν περίσταση.

Ανάμεσα στα εκκλησιαστικά κείμενα παρεμβάλλονται οι αγιογραφίες των Αγίων που είναι Προστάτες των αντίστοιχων Σωμάτων/Όπλων με τα απολυτίκιά τους και τα οπλόσημα. Η εκτύπωσή του είναι σε αδιάβροχο εξώφυλλο χαμηλής παρατηρητικότητας.

Μπορεί να διαβαστεί και σε ηλεκτρονική μορφή είτε από Η/Υ είτε από κινητό τηλέφωνο στην ηλεκτρονική δ/νση :  https://seanserron.gr/prosefchitario-enoplon-dynameon-egk3/

Ο Σ.Ε.Α.Ν. Σερρών προτίθεται να διαθέσει δωρεάν σημαντική ποσότητα αντιτύπων στα εν ενεργεία στελέχη των ΕΔ με προτεραιότητα ακριτικές Μονάδες του Έβρου, Φρουρές ακριτικών νησιών, Μοίρες Αναχαιτήσεως της ΠΑ & το προσωπικό του Πολεμικού μας Ναυτικού που επιχειρεί.

Μια άλλη επιπλέον ποσότητα που εκτυπώθηκε με χρήματα του ΣΕΑΝ Σερρών ο Σύνδεσμος προτίθεται να τα διαθέσει στο κοινό με συμβολικό τίμημα σε βιβλιοπωλεία, Πρατήρια, Εκθέσεις, κλπ.

Η μακραίωνη ιστορία μας έχει αποδείξει ότι το πρώτο και πανίσχυρο "Οπλικό Σύστημά" μας είναι η θερμή Πίστη στο Θεό και η υπακοή στο Θέλημά Του. Μετά έπεται η χρήση και όλων των άλλων σύγχρονων συστημάτων.

Σας παρακαλούμε να εύχεσθε υπέρ υγείας των μελών του Συνδέσμου μας και για το έργο που επιτελούν. Δεχθείτε τις θερμές ευχές μας, η Υπέρμαχος Στρατηγός να σκεπάζει την Πατρίδα μας και τον καθέναν μας ξεχωριστά", καταλήγει το έγγραφό του ΣΕΑΝ Σερρών.

Ο Πρόεδρος Κων/νος Καραδήμας και το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΑΝ Μαγνησίας απέστειλε άμεσα ευχαριστήριο & συγχαρητήριο έγγραφο για τις άοκνες και ανιδιοτελείς προσπάθειες που καταβάλλουν τα μέλη του Δ.Σ. προς ενίσχυση του πνεύματος των εφέδρων αξιωματικών και της προσφοράς τους στις ΕΔ.













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου