Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2021

Ενημέρωση μελών ΣΕΑΝ Μαγνησίας για τα δικαιώματα σίτισης στη Λ.Α.Φ. Βόλου & Στρατιωτικού Πρατηρίου Βόλου




 Αγαπητοί συνάδελφοι, θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε ότι ως έφεδροι αξιωματικοί έχουμε το δικαίωμα σίτισης στις Λέσχες Αξιωματικών. Δηλαδή οι έφεδροι αξιωματικοί οι οποίοι είναι εγγεγραμμένοι σε Σ.Ε.Α.Ν. του τόπου διαμονής τους και έχουν δελτίο ταυτότητας εφέδρου αξιωματικού μπορούν να σιτίζονται, αν το επιθυμούν, στη ΛΑΦ που είναι ο τόπος διαμονής τους, αρκεί να έχουν βγάλει Δελτίο Εισόδου για να σιτίζονται σε αυτή, δελτίο το οποίο εκδίδει η ΛΑΦ, πληρώνοντας  ετήσια συνδρομή για αυτό το λόγο στη ΛΑΦ.

Αν οι έφεδροι αξιωματικοί επισκέπτονται άλλες ΛΑΦ εκτός του τόπου διαμονής τους αρκεί η επίδειξη της στρατιωτικής ταυτότητας. 
Συγκεκριμένα τα μέλη μας έφεδροι αξιωματικοί για να μπορούν να σιτίζονται στη ΛΑΦ Βόλου, αν το επιθυμούν, σύμφωνα με τις διαταγές που έχουμε από την ΛΑΦ Βόλου, θα πρέπει να έχουν τακτοποιήσει την ετήσια συνδρομή τους στον Σύνδεσμό μας, αξίας10€ και μετά θα πρέπει να μεταβούν στη ΛΑΦ Βόλου όπου θα πρέπει να ζητήσουν την έκδοση Δελτίου Εισόδου σε αυτή, καταβάλλοντας ετήσια συνδρομή αξίας 36€ το χρόνο. 
Τα δικαιολογητικά που χρειάζονται να δώσουν είναι φωτοτυπία αστυνομικής ταυτότητας, δύο φωτογραφίες και αίτηση που θα κάνουν στη Λέσχη. Στη Λέσχη μπορούν να μεταβαίνουν και με την οικογένειά τους, εφόσον είναι ανοικτή για το κοινό. Τώρα λόγω CONID 19 δεν επιτρέπεται η είσοδος για φαγητό, μόνον πακέτο για το σπίτι. Εκεί θα σας ενημερώσουν και για το τρόπο παραγγελίας και σίτισης, δηλ. συσσιτίου για το μεσημέρι μόνο, με μηνιαίο μενού, ή παραγγελία από τηλεφώνου σε συγκεκριμένες ώρες, για φαγητά της ώρας μεσημέρι, βράδυ. Αναλυτικά θα σας ενημερώσουν στη ΛΑΦ Βόλου, στη οδό Σαράτση & Περραιβού, τηλ. 2421076880, στον Άγιο Κων/νο.

Σύμφωνα με την ΠΑΓΙΑ ΔΙΑΤΑΓΗ ΥΠ’ΑΡΙΘΜ.0-15/2005 του ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΔΝΣΗ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ/3β “ΠΕΡΙ ΣΥΣΤΑΣΕΩΣ-ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΛΕΣΧΩΝ”

Σκοπός της λειτουργίας των Στρατιωτικών Λεσχών είναι η εξυπηρέτηση των αναγκών διατροφής και ψυχαγωγίας των Μονίμων και Εφέδρων Αξκων (υπηρετούντων ή μη) και Ανθυπασπιστών, καθώς και των μελών των οικογενειών τους.


Επίσης, σύμφωνα με την παρ.12 της ίδιας ΠΑΓΙΑΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΔΙΑΤΑΓΗΣ επιτρέπεται η σίτιση στις Στρατιωτικές Λέσχες, εκτός από την ΛΑΕΔ  Αθηνών & Θεσσαλονίκης των αγάμων τέκνων των μονίμων και Εφέδρων Αξιωματικών (υπηρετούντων ή μη) και Ανθυπασπιστών, ανεξάρτητα από τον τόπο διαμονής των γονέων τους, κ
αθώς και τα τέκνα των εφέδρων αξιωματικών τα οποία είναι φοιτητές μπορουν να σιτίζονται στις ΛΑΦ της χώρας, εκτός ΛΑΕΔ Αθηνών και Θεσσαλονίκης, λόγω πληρότητας από το μόνιμο προσωπικό. 

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΣΤΙΣ Λ.Α.Φ.

α. Αίτηση ενδιαφερομένου τέκνου 

β.Βεβαίωση της Σχολής που φοιτά το τέκνο, στην οποία φαίνεται η εγγραφή και η φοίτησή του.

γ.Βεβαίωση που να φαίνεται ότι ο πατέρας του τέκνου είναι εγγεγραμμένος στο Σύνδεσμο Εφέδρων Αξιωματικών 

Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΧΟΡΗΓΕΊΤΑΙ ΑΠΌ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΜΑΣ ΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΜΕΛΗ


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ
α. ΠΑΓΙΑ ΔΙΑΤΑΓΗ ΥΠ’ΑΡΙΘΜ.0-15/2005
β. Ν.324/1914 «Περί Στρατιωτικών Λεσχών» (ΦΕΚ Α΄307), όπως τροποποιήθηκε.
γ.ΒΔ 15 Μαϊου/4-6-1952 «Περί Στρατιωτικών Λεσχών» (ΦΕΚ Α΄153)
δ. ΠΔ 143/1974 “Περί βελτιώσεως διαδικασιών τινών κατά την έκδοσιν διοικητικών πράξεων επί αντικειμένων αρμοδιότητας ΥΕΘΑ”
ε.ΠαΔ 4-21/1992/ΓΕΕΘΑ/ΔΠΑ ΠΑΓΙΑ ΔΙΑΤΑΓΗ
στ. ΠαΔ 0-15/1994/ΓΕΣ/ΔΟΡ/3β
ζ.Κοινή Απόφαση Πρωθυπουργού και ΥΕΘΑ/177026/17Μαρ2004 “Ανάθεση αρμοδιοτήτων ΥΕΘΑ στους ΥΦΕΘΑ”
η. Ν.2292/95 “Οργάνωση και Λειτουργία Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, Διοίκηση και Έλεγχος των Ενόπλων Δυνάμεων και άλλες Διατάξεις”.


Επίσης τα μέλη μας με την επίδειξη της στρατιωτικής τους ταυτότητας έχουν δικαίωμα να εισέρχονται στο στρατιωτικό πρατήριο Βόλου, που βρίσκεται στην δυτική πλευρά του Στρατοπέδου Γεωργούλα, επί της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου στη Νέα Ιωνία και στο τηλ. 2421086656.

Το γραφείο μας παραμένει κλειστό λόγω των περιοριστικών μέτρων για τον CONID 19, αλλά όσοι επιθυμούν να παραλάβουν βεβαιώσεις, αλλαγή ταυτότητας, πληρωμές συνδρομών για όσους δεν έχουν e-banking και οποιαδήποτε άλλο λόγο μπορούν να επικοινωνούν με τον Πρόεδρο του Συνδέσμου μας κ. Κων/νο Καραδήμα στο τηλ. 6980203223


Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος

Κων/νος Γ. Καραδήμας
Εφ. Ταγματάρχης (ΠΖ)
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου