Κυριακή 29 Απριλίου 2018

«ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ TOY ΣΕΑΝ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΣΤΟΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ LET’S DO IT GREECE»



Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 29/4/2018 ο  εθελοντικός καθαρισμός του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Ν. Μαγνησίας στο Σουτραλί Αγριάς. Η συμμετοχή του ΣΕΑΝ Μαγνησίας εντάσσεται στο πλαίσιο του πανελλήνιου καθαρισμού με την LETS DO IT GREECE.  Συγκεκριμένα στον εθελοντικό καθαρισμό συμμετείχαν μέλη & φίλοι του Συνδέσμου καθώς και κάτοικοι της περιοχής Σουτραλί Αγριάς.

 Καθαρίστηκαν οι ακτές από τον μπαρμπα Θωμά μέχρι την άκρη του κάβου Αγριάς, απόσταση περίπου ενός χιλιομέτρου. Το Δ.Σ. χορήγησε σακούλες, γάντια, νερά και τα μέλη μας το μεράκι και την όρεξη για προσφορά και καθαρό περιβάλλον. Το Δ.Σ. του Συνδέσμου ευχαριστεί όλα τα μέλη και τους φίλους που βοήθησαν να καθαρίσουμε τις ακτές μας από τα σκουπίδια που ήταν αρκετά, αλλά και να δώσουμε το μήνυμα σε όλους τους συμπολίτες μας ότι το περιβάλλον είναι υπόθεση όλων μας αρκεί να το σεβόμαστε και να το προστατεύουμε κάθε μέρα.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η πανελλήνια εκστρατεία καθαρισμού 2018 τελεί υπό την Αιγίδα της Α.Ε. του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκοπίου Παυλόπουλου.

Στους συμμετέχοντες θα δοθεί Βεβαίωση Συμμετοχής από την ΜΚΟ   LETS DO IT GREECE.
















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου