Παρασκευή 27 Απριλίου 2018

Ενημέρωση Σ.Ε.Α.Ν. Μαγνησίας στην 1η Στρατιά


Στις 26/4/2018 μέλη του Σ.Ε.Α.Ν. Μαγνησίας, ύστερα από πρόσκληση του Διοικητή της 1ης Στρατιάς, Αντιστράτηγου κ. Δημόκριτου Ζερβάκη, παρακολούθησαν ενημέρωση-ομιλία στο Αμφιθέατρο της 1ης Στρατιάς στη Λάρισα με θέμα: " Οι Δράσεις της Εφεδρείας κατά το έτος 2017 και οι βασικοί στόχοι που τέθηκαν κατά το τρέχον έτος". Την ομιλία - παρουσίαση παρακολούθησαν πολλά στελέχη της 1ης Στρατιάς, μέλη των Σ.Ε.Α.Ν των τεσσάρων θεσσαλικών νομών και έφεδροι.
Από τον Σ.Ε.Α.Ν. Μαγνησίας την εκδήλωση παρακολούθησαν ο Πρόεδρος κ. Κ. Καραδήμας, ο Αντιπρόεδρος κ. Β. Σιαφάκας, Γεν. Γραμματέας κ. Γ. Σουλιώτης. ο Έφορος κ. Στ. Ανδρινός, τα μέλη κ. Β. Λιάκος, κ. Β. Νικολάου, ο κ. Γ. Νικολάου, και ο κ. Απ. Πλαστάρας.
Αρκετά και ενδιαφέροντα τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν σχετικά με την εφεδρεία και τις δραστηριότητες που πραγματοποιήθηκαν την περσινή χρονιά, αλλά και τις δυνατότητες και το σχεδιασμό για την φετινή χρονιά. Ακολούθησε δεξίωση στο χώρο εκδηλώσεων της Στρατιάς.
Ο Πρόεδρος & το Δ.Σ. του Σ.Ε.Α.Ν. Μαγνησίας ευχαριστούν τον Διοικητή της 1ης Στρατιάς για την τιμητική πρόσκληση στην εκδήλωση, αλλά και τα μέλη του ΣΕΑΝ για την ανταπόκριση στην πρόσκλησή μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου