Κυριακή 21 Απριλίου 2013

Στη μνήμη του πολεμιστη Τρχη Κασλά Δκτου του 731 υψώματος .

Η απάντηση στην μικροπρέπεια και σαμποτάζ του υψώματος 371 είναι η ιστορία μας και η μνήμη των πολεμικών κατορθωμάτων, των παππούδων μας και των πατεράδων μας .
Σήμερα καλούμεθα από ιερό καθήκον να γίνουμε συνεχιστές αυτής της πραγματικότητας. 
Αλβανοί  να θυμάστε  ότι η Ήπειρος ελευθερώθηκε από Έλληνες και παραχωρήθηκε μετά από πίεση της Ιταλίας για να ελέγχει τα στενά του Οτράντο .Αντάλλαγμα οι Κυκλάδες και αργότερα τα 
12 νήσα.

Στο έδαφος της Ηπείρου (επι Αλβανικού εδάφους ) έχουμε 12360 στρατιώτες υπαξιωματικοί και αξιωματικούς.Η γη αυτη μας ανήκει ακόμη κι αν ισχυρίζεστε το αντίθετο .Η .Ελληνική Ομογένεια της Ηπείρου  και τα αρχαιολογικά ευρήματα της ιστορίας σας βάζουν στο περιθώριο της όποιας επεκτατικής πολιτικής .
 Εξάλλου είμαστε συνηθισμένοι στους Έλληνες Πατριώτες και   στους Εθελοντές Μακεδονομάχους .Θα ηταν δύσκολο να σας πιέσουμε εκ του βορρά η θα είχαμε αναστολές να δημιουργήσουμε σήμερα σώμα εθελοντών Ηπείρου !!!Είναι απλά θέμα χρόνου.


Τα βάλατε με τις πέτρες του μνημείου για να δείτε πόσο άνανδροι είσθε σε μια μάχη με πέτρες όχι με Έλληνες  . Ενδόμυχα είσθε  ακόμη νάνοι της ιστορίας και υπέρμετρα  υποδεέστεροι από τον Ελληνικό στρατό. Ακόμη και στην Στερεά Ελλάδα επί Γερμανικής κατοχής συνεργασθείκατε με τους Γερμανούς...ποιο το αποτέλεσμα....μετά τον πόλεμο ως φυγόδικοι βρεθήκατε λιποτάκτες στην Αλβανία. Αυτή είναι η Λεβεντιά σας κι αυτή είναι η ιστορία σας. Οι Έλληνες δεν σας Φοβούνται και με αφορμή την συγκεκριμένο βανδαλισμό  . καλούμε όλους τους Έλληνες να κάνουν μνημόσυνα  σε κάθε σημείο της Πατρίδας μας υπέρ αναπαύσεως  των πολεμιστών μας αλλά και σε ανάμνηση της πολεμικής δόξας του Ενδόξου Ελληνικού Στρατού   του 5ου Συντάγματος και των στρατιωτών μας .

                                                                                                             Φιλόστρατος 


ΥΓ    Για κάθε τάφο για κάθε στρατιώτη ,για κάθε κοιμητήριο υπάρχουν αποδεικτικά για να τους συγκεντρώσουμε όλους .Ας αναπάυονται δίκαια στη γη της    Β. Ηπείρου .
το αδιάβροχο του Τρχη Κασλά πολεμιστή του 731υψ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου