Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2015

Έκθεση φωτογραφίας του ΣΕΑΝ Μαγνησίας με θέμα: "Μνήμες από τη θητεία των μελών μας στις Ε.Δ.

Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Μαγνησίας
 
Έκθεση Φωτογραφίας με θέμα:

«Μνήμες από τη θητεία των μελών μας στις Ένοπλες Δυνάμεις»


Ενημερώνουμε τα μέλη του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Μαγνησίας ότι στο πλαίσιο του εορτασμού των 70 χρόνων από την ίδρυση του Σ.Ε.Α.Ν. Μαγνησίας το Διοικητικό Συμβούλιο οργανώνει έκθεση φωτογραφίας που σκοπό έχει να συλλέξει έξι φωτογραφίες από κάθε μέλος του ΣΕΑΝ Μαγνησίας, από τη θητεία τους στο Στρατό-Αεροπορία-Ναυτικό.

 Καλούμε, λοιπόν τα μέλη του ΣΕΑΝ να ανταποκριθούν στο κάλεσμά μας, μέχρι την Πέμπτη 5 Νοεμβρίου, που σκοπό έχει να αναδείξει, να παρουσιάσει, να αναμοχλεύσει στιγμές από τη θητεία μας.

Η συλλογή των φωτογραφιών θα γίνεται στο γραφείο μας (Πλατεία Προσκόπων Αϊδινίου – Δίπλα στο Στρατόπεδο Γεωργούλα, στο πάρκο πίσω από το Εκθεσιακό Ελικόπτερο ), στη Νέα Ιωνία, Δευτέρα & Πέμπτη 6-8 μ.μ. ή έπειτα από τηλεφωνική επικοινωνία στο 6980203223 (υπόψη του προέδρου κ. Κων/νου Καραδήμα), όπου ειδική επιτροπή θα ασχοληθεί με την παραπάνω έκθεση, θα παραλαμβάνει τις φωτογραφίες των μελών και θα τις προβάλλουμε σε ειδική έκθεση που θα γίνει στο χώρο της ΛΑΦ Βόλου μέσα Νοέμβρη και θα έχει διάρκεια μία εβδομάδα.

Επειδή όπως καταλαβαίνετε χρειάζεται προετοιμασία και απαιτείται χρόνος  θα σας παρακαλούσαμε για την έγκαιρη παράδοση των φωτογραφιών σας (μέχρι την Πέμπτη 5 Νοέμβρη), τις οποίες η επιτροπή θα σας τις επιστρέψει μετά την έκθεσή τους.

Σας περιμένουμε όλους στο κάλεσμα μας αυτό με ιδιαίτερη χαρά.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΑΝ Μαγνησίας

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου