Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2015

Εορτασμός 28ης Οκτωβρίου από τον ΣΕΑΝ Μαγνησίας

Με μεγάλη λαμπρότητα εορτάστηκε η επέτειος του ΟΧΙ σε πολλά διαμερίσματα του νομού Μαγνησίας. Συγκεκριμένα στο Βόλο από αντιπροσωπεία του Δ. Σ. του Συνδέσμου μας κ.κ. Χουλιάρα Αριστ., Φώτου Β., Ρουσόπουλο Θωμά και Καραδήμα Κων/νο, στο Ηρώο στη παραλία του Βόλου έγινε η κατάθεση στεφάνου από το μέλος του Δ.Σ. κ. Ρουσόπουλο Θωμά. Στη συνέχεια όλη η αντιπροσωπία παρακολούθησε την παρέλαση από την εξέδρα των επισήμων.
Στην Αγριά τα μέλη του ΣΕΑΝ κ.κ. Ραΐδης Γ. και Μάστορας Π. κατέθεσαν στεφάνι στο μνημείο των πεσόντων και παρακολούθησαν την παρέλαση στην παραλία της Αγριάς.
Στο Στεφανοβίκειο ο Αντιπρόεδρος του ΣΕΑΝ κ. Μπάτης Αθανάσιος κατέθεσε στεφάνι και παρακολούθησε την παρέλαση.
Στο Αλμυρό οι κ. Μαχλάς  Π. κατέθεσε στεφάνι στο ηρώο στην πλατεία Αλμυρού και παρακολούθησαν την παρέλαση.
 Στα Κανάλια ο συνάδελφος κ. Λιάκος Β. κατέθεσε στεφάνι στο ηρώο και παρακολούθησε την παρέλαση.
Το Δ.Σ. του ΣΕΑΝ αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει θερμά όλους τους συναδέλφους Εφ. Αξιωματικούς για το ενδιαφέρον τους στον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου 1940.  Είναι καθήκον και μέγιστη εθνική υποχρέωση να αποδώσουμε τις ελάχιστες τιμές σε αυτούς που έχυσαν το αίμα τους για την εθνική κυριαρχία και ελευθερία της Πατρίδας μας. Ο Σύνδεσμός μας θα είναι πάντα εκεί για να δίνει το παρόν και τις δέουσες τιμές στους Αθάνατους Ήρωες.
 
 
 
 
 
 

 


 Από την κατάθεση στεφάνου στο Στεφανοβίκειο με τον κ. Μπάτη Αθ.

 
 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου