Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2015

Τελετή Απονομής Πτυχίων Ιπταμένου στη Σχολή Αεροπορίας Στρατού στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας






Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2015 στις 11 το πρωί  η Τελετή Απονομής Πτυχίων & Διακριτικών Ιπταμένου στους χειριστές ελικοπτέρων της 31ης & 32ης εκπαιδευτικής σειράς παρουσία του Α/ΓΕΣ ΣΤΓΟΥ Τελλίδη Βασιλείου και του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ.κ. Παντελεήμων και του Δκτη της ΣΑΣ Αλεξάνδρειας Σχη Μπαντιμαρούδη Χαράλαμπου στην έδρα της 3ου Τάγματος Αεροπορίας Στρατού στο Αεροδρόμιο Αλεξάνδρειας.
Η εκπαίδευση διήρκησε 44 εβδομάδες και περιλάμβανε θεωρητική καθώς και πτητική εκπαίδευση, κατά την οποία οι εκπαιδευόμενοι συμπλήρωσαν 100 ώρες πτήσης έκαστος, ημέρα και νύχτα.
Στην τελετή παραβρέθηκαν  ο Στρατηγός ε.α.Ταμουρίδης Νικόλαος - επίτιμος ΑΥ/ΓΕΣ , ο Υποστράτηγος Ράμμος Νικόλαος -Δκτης ΑΔΙΣΠΟ, ο  Υποστράτηγος Νομικός Αντώνιος-Δκτης ΙΜΠ, ο Υποστράτηγος  Καρυώτης Χρήστος-Δκτης ΙΙ Μ/Κ ΜΠ, ο Ταξχος Τσιλικούδης Αθανάσιος-Δκτης 1ης ΤΑΞΑΣ, ο Ταξχος  Δάρας Αντώνιος -Διευθυντής ΓΕΣ/ΔΑΣ, ο Ταξχος Σαϊτης Αλέξανδρος-Δκτης ΣΣΜ , ο Ταξχος  Ντόβας Χρήστος -Δκτης ΤΑΞ ΜΧ/Γ΄ΣΣ/NRDC , ο Δήμαρχος Αλεξάνδρειας κ. Γκυρίνης Παναγιώτης, ο Δήμαρχος Πέλλα κ. Στάμος Γρηγόριος, ο Δκτης της Π.Υ Αλεξάνδρειας κ. Αμανατίδης Ιωάννης, η κα Νεστοροπούλου εκπρόσωπος της Αντιπεριφέρειας Ημαθίας, ανώτεροι Αξκοι εν ενεργεία και απόστρατοι καθώς και οι γονείς, συγγενείς και φίλοι των νέων χειριστών.


Δείτε περισσότερες φωτό ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου