Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2015

Παρουσία του Πρωθυπουργού στην άσκηση "Παρμενίων 2015"

Mε δερμάτινο μπουφάν της Πολεμικής Αεροπορίας ο πρωθυπουργός Α.Τσίπρας έκατσε στο πιλοτήριο ενός C-130 κατά την διάρκεια δοκιμαστική πτήσης στην τελική φάση της στρατιωτικής άσκησης «Παρμενίων 2015»  καταδεικνύοντας έτσι το μάχιμο πνεύμα που πρέπει να διακατέχει την ελληνική κυβέρνηση.
Ενώ οι Ενοπλες Δυνάμεις πωλούν πυρομαχικά που έχουν στις αποθήκες τους για να βρουν κονδύλια και να διατηρήσουν στο όσο το δυνατόν υψηλότερο επίπεδο την ετοιμότητά τους, ο Α.Τσίπρας δείχνει ότι έχει αντιληφθεί τον μείζοντα ρόλο που παίζουν για να υπάρχει η χώρα κι έχει εγκαταλείψει παλιότερες ιδεοληψίες.
Με την κίνησή του αυτή δείχνει ότι όντως θα είναι κοντά στα στελέχη των ΕΔ μαζί με τον ΥΕΘΑ Π.Καμμένο.
Σημειώνεται ότι ο Α.Τσιπρας στην Σύνοδο Κορυφής του Μαϊου στη Ρίγα της Λετονίας είχε ταξιδέψει με μεταγωγικό αεροσκάφος C-130.
Ο πρωθυπουργός βρέθηκε έφτασε το πρωί στην Αλεξανδρούπολη και από εκεί στο Πεδίο Ασκήσεων, όπου διεξάγεται η Στρατιωτική Άσκηση «Παρμενίων 2015», την τελική φάση της οποίας και παρακολούθησε.

Ο Αλέξης Τσίπρας, συνοδευόμενος από τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο και τον στενό του συνεργάτη και υπ.  Επικρατείας  Νίκο Παππά έγιναν δεχτοί με τιμές από αγήματα του στρατού.

Αφού παρακολούθησε τα την τελική φάση της άσκησης, ο πρωθυπουργός φορώντας ένα δερμάτινο μπουφάν της αεροπορίες κάθισε στο κοκπιτ στρατιωτικού αεροσκάφους  C130, σε μια δοκιμαστική πτήση.





Δείτε τον Τσίπρα στο πιλοτήριο C-130




 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου