Κυριακή 28 Ιουνίου 2015

Επίσκεψη - Συνάντηση ΣΕΑΝ Φωκίδος με τον ΣΕΑΝ Μαγνησίας

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 27/6/2015, μέσα σε πολύ θερμό κλίμα, η προγραμματισμένη συνάντηση-επίσκεψη του ΣΕΑΝ Φωκίδος με τον ΣΕΑΝ Μαγνησίας στο Βόλο.
Συγκεκριμένα, τα μέλη του ΣΕΑΝ Φωκίδος ήρθαν στο Βόλο για διήμερη επίσκεψη 27-28/6/2015 και μεταξύ των άλλων δραστηριοτήτων τους, συναντήθηκαν με το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΑΝ Μαγνησίας το Σάββατο το βράδυ στην Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Βόλου.

Εκεί τους υποδέχτηκε ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΑΝ Μαγνησίας όπου ενημερώθηκαν από τον Πρόεδρο Έφ. Ταγματάρχη (ΠΖ) κ. Κων/νο Καραδήμα για τις δραστηριότητες του Συνδέσμου. Μέσα στην κατάμεστη αίθουσα της ΛΑΦ, από εφ. Αξκούς και σε συγκινησιακό κλίμα έγινε η ανταλλαγή πλακετών από τους προέδρους των ΣΕΑΝ Φωκίδος, εφ. Λοχαγό(ΜΧ) κ. Γρηγόριο Μιχαλέα και ΣΕΑΝ Μαγνησίας εφ. Ταγματάρχη (ΠΖ) κ. Κων/νο Καραδήμα. Στη συνέχεια τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΕΑΝ Μαγνησίας, Α. Μπάτης, Νάσιος Α., Δουμουσιάρης Μ., Χουλιάρας Α., Μαραγκός Λ., έδωσαν ως δώρο σε κάθε εφ. Αξκό του ΣΕΑΝ Φωκίδος τσάντα που περιείχε ενημερωτικά φυλλάδια και βιβλιαράκια με τα αξιοθέατα της πόλης του Βόλου καθώς και μπερλόκ της 32 Ταξιαρχίας Πεζοναυτών.

Ο Πρόεδρος του ΣΕΑΝ Φωκίδος κ. Γρηγόρης Μιχαλέας αφού ευχαρίστησε για την υποδοχή και φιλοξενία τον πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. του ΣΕΑΝ Μαγνησίας, χάρισε στον πρόεδρο βιβλίο του πρώην αρχηγού ΓΕΣ Φρ. Φραγκούλη "Ποια Τουρκία:, Ποιοι Τούρκοι:"

Με τις καλλίτερες αναμνήσεις έκλεισε η επίσκεψη-συνεστίαση αυτή, που σκοπό είχε την αλληλογνωριμία  και την σύσφιξη διαπροσωπικών σχέσεων των μελών των δύο Συνδέσμων.

Αποχωριστήκαμε με ιδιαίτερη συγκίνηση και με την υπόσχεση να επισκεφθούμε το Φθινόπωρο τον ΣΕΑΝ Φωκίδος στην Άμφισσα και να συνεργαστούμε οι δύο ΣΕΑΝ σε διάφορα θέματα.

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΑΝ Μαγνησίας θέλει να ευχαριστήσει ιδιαίτερα τον Πρόεδρο κ. Γρηγόρη Μιχαλέα και όλο το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΑΝ Φωκίδος για την επαφή - γνωριμία και την σύσφιξη σχέσεων μεταξύ των δύο ΣΕΑΝ.

















Καλή Αντάμωση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου