Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2020

ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟ ΜΕΛΗΜΑ ΜΑΣ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ - ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΙΜΑΤΟΣ Σ.Ε.Α.Ν. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

Ενημερώνουμε τα μέλη μας ότι το Διοικητικό Συμβούλιο σε τακτική συνεδρίαση αποφάσισε την δημιουργία Τράπεζας Αίματος μελών του Σ.Ε.Α.Ν. Μαγνησίας, με σκοπό την χορήγηση φιαλών αίματος σε συναδέλφους μας που το έχουν ανάγκη σε έκτακτες περιπτώσεις.

Για το σκοπό αυτό παρακαλούμε όλα τα μέλη μας που μπορούν να προσφέρουν αίμα να δηλώσουν συμμετοχή στο γραφείο μας ή στο τηλέφωνο του Προέδρου μας κ. Κων/νου Καραδήμα (6980203223). Όλη η διαδικασία δημιουργίας της τράπεζας αίματος θα γίνει επίσημα με καταγραφή και των στοιχείων του καθένα αιμοδότη και φυσικά σύμφωνα με το ιατρικό απόρρητο και το πρωτόκολλο που προβλέπεται σε αυτή την περίπτωση.

Επίσης τα μέλη μας που είναι εθελοντές αιμοδότες μπορούν να προσφέρουν από μία φιάλη αίματος τουλάχιστον, ώστε να συνδράμουν στο σκοπό αυτό και να γίνει πραγματικότητα ένα όραμα τόσων ετών που δεν έχει γίνει ακόμα εφικτό. Με την τράπεζα αίματος βοηθάμε ανά πάσα στιγμή το καθέναν από εμάς που θα βρεθεί σε μια δύσκολη κατάσταση και θα χρειαστεί άμεσα αίμα. Με την τράπεζα αυτή σώζουμε και βοηθάμε μια ζωή συναδέλφου μας ή του εαυτού μας που θα το χρειαστεί.

Για την ασφάλεια της αιμοδοσίας από τον κορονοϊό, στα μέλη μας, εφόσον συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός αιμοδοτών το Δ.Σ. θα προχωρήσει στην πρόσκληση της κινητής μονάδας αιμοδοσίας έξω από το χώρο του γραφείου μας, με σκοπό την συλλογή των απαραίτητων φιαλών αίματος για την δημιουργία της τράπεζας αίματος και την ασφαλή συλλογή αίματος.

Ας κάνουμε επιτέλους το όραμα του Συνδέσμου μας πραγματικότητα και ας προσφέρουμε λίγο από το αίμα μας για να σώσουμε μια ζωή. Η αγάπη και η αλληλεγγύη  δεν εκπίπτει ! Σώζουμε μια ζωή !

Περιμένουμε την υποστήριξή σας!!!


Ο Πρόεδρος & το Δ.Σ. του Σ.Ε.Α.Ν Μαγνησίας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου