Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2020

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ Σ.Ε.Α.Ν. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ - ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΙΜΑΤΟΣ Σ.Ε.Α.Ν. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

Ο Πρόεδρος & το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΑΝ Μαγνησίας ευχαριστούν θερμά τους συναδέλφους και μέλη του Συνδέσμου μας που άμεσα ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και έδωσαν αίμα στον συνάδελφο έφεδρο αξκό και μέλος του Συνδέσμου μας κ. Μυλωνά Πέτρο που βρίσκονταν στο Νοσοκομείο Βόλου.
Σήμερα μας τηλεφώνησε ο ίδιος και  κατασυγκινημένος ευχαρίστησε όλους τους συναδέλφους που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά αυτό για προσφορά αίματος. Ο ίδιος όπως μας είπε είναι καλύτερα και αναρρώνει.

Όπως είχαμε ανακοινώσει και πριν δύο χρόνια προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε μία τράπεζα αίματος εθελοντών του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Μαγνησίας, ώστε σε παρόμοιες περιπτώσεις σαν και αυτή όταν κάποιος συνάδελφός μας χρειαστεί αίμα ανεμπόδιστα να μπορεί να το έχει παίρνοντας από την δική μας τράπεζα αίματος.

Αν λοιπόν επιθυμείτε να δημιουργήσουμε μια τέτοια τράπεζα αίματος δηλώστε συμμετοχή στο γραφείο μας ή στο email του Συνδέσμου μας (seanmagnisias@yahoo.gr), με τα στοιχεία σας ώστε να γίνει το όραμά μας αυτό πραγματικότητα και να βοηθήσουμε συναδέλφους μας που το έχουν ανάγκη σε μια δύσκολη περίπτωση. 

Ο Πρόεδρος & το Δ.Σ. του Συνδέσμου μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου