Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2020

ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ ΜΕΛΩΝ & ΚΟΙΝΟΥ ΣΤΟΝ Σ.Ε.Α.Ν.ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ



Ενημερώνουμε τα μέλη μας καθώς και τους φίλους του Συνδέσμου μας ότι λόγω των εκτάκτων συνθηκών και περιορισμών που ισχύουν για τον κορονοϊό και για την ασφάλεια των μελών & του Δ.Σ. του Σ.Ε.Α.Ν. Μαγνησίας, το Διοικητικό Συμβούλιο σε τακτική συνεδρίαση, αφού εξέτασε όλα τα τελευταία μέτρα της πολιτικής προστασίας που ισχύουν, και προπάντων την ασφάλεια των μελών του, αποφάσισε να περιορίσει την επισκεψιμότητα των μελών και του κοινού σε μία ημέρα δηλαδή κάθε Δευτέρα 6-8 μ.μ. μέχρι νεωτέρας απόφασης. 

Ο αριθμός των παρευρισκομένων στο χώρο του γραφείου θα είναι μέχρι 2 άτομα. Όποιος εισέρχεται στο χώρο του γραφείου θα πρέπει υποχρεωτικά να φορά μάσκα. Σε περίπτωση περισσοτέρων ατόμων στο χώρο θα πρέπει να περιμένουν έξω από το χώρο του γραφείου και αφού τελειώσει ο προηγούμενος και φεύγει τότε θα εισέρχεται ο επόμενος.

Για την ασφάλεια όλων μας παρακαλούμε να τηρούμε τα ανωτέρω μέτρα.   

Επίσης παρακαλούμε θερμά τα μέλη που δεν έχουν καταβάλλει την συνδρομή 2020 ή προηγούμενων χρόνων να προσέρχονται στο γραφείο μας να την τακτοποιούν ή μπορείτε να την καταβάλλετε μέσω e-banking από το σπίτι σας ή στην Τράπεζα Πειραιώς στο λογαριασμό του Συνδέσμου με ΙΒΑΝ: GR8201715760006576130795197

Η συνδρομή σας είναι η μόνη πηγή εσόδων του Συνδέσμου και σας παρακαλούμε να την τακτοποιείτε.

Για οποιοδήποτε έκτακτο θέμα παρακαλούμε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 6980203223. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου