Σάββατο, 26 Αυγούστου 2017

Διήμερο Τιμητικών Εκδηλώσεων του Σ.Ε.Α.Ν. Μαγνησίας


Ενημερώνουμε τα μέλη του Συνδέσμου μας και το κοινό του νομού μας το πρόγραμμα εκδηλώσεων που προγραμματίζει το Διοικητικό Συμβούλιο του Σ.Ε.Α.Ν. Μαγνησίας. 

ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ , Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 6.30 μ.μ, στον αύλειο χώρο του γραφείου του Συνδέσμου μας (δίπλα στο Στρατόπεδο Γεωργούλα), στο πλαίσιο εορτασμού του Προστάτη των Εφέδρων Αξιωματικών, Μεγαλομάρτυρα Αγίου Νικήτα, θα πραγματοποιηθεί Αρτοκλασία και Λιτάνευση της Ιερής Εικόνας του Αγίου, ιερουργούντους του Στρατιωτικού Ιερέα της 32 ΤΑΞ/ΠΝ π. Δημηρίου Παπαστέργιου.  Θα ακολουθήσει μικρή δεξίωση.

ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΕΡΑ, Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 11.00 π.μ., στο αύλειο χώρο του γραφείου του Συνδέσμου μας, θα πραγματοποιηθούν τα Αποκαλυπτήρια του Μνημείου Πεσόντων Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Μαγνησίας. Την εκδήλωση θα τιμήσουν με την παρουσία τους οι πολιτειακές & στρατιωτικές αρχές του νομού μας.
Την εκδήλωση θα στελεχώσουν η στρατιωτική μπάντα της 1ης Στρατιάς και στρατιωτικό άγημα απόδοσης τιμών της 32 Ταξιαρχίας Πεζοναυτών. Θα ακολουθήσει μικρή δεξίωση στο χώρο μας.

Απευθύνουμε προσωπική πρόσκληση σε κάθε ένα μέλος μας ξεχωριστά με τις οικογένειές τους, να αγκαλιάσουν και να συμμετάσχουν και τις δύο μέρες στις τιμητικές εκδηλώσεις του Συνδέσμου μας, που αποτελούν ιδιαίτερη τιμή όχι μόνο για τον Σύνδεσμό μας, αλλά και για όλο το νομό.

Είναι ηθικό χρέος και αντίδωρο σε όλους τους εφέδρους αξιωματικούς που θυσιάστηκαν  "υπέρ βωμών και εστιών".ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΕΛΕΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΗΡΙΩΝ ΜΝΗΜΕΙΟΥ ΠΕΣΟΝΤΩΝ
ΕΦΕΔΡΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΝΟΜΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ


10.45 : ΠΕΡΑΣ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΩΝ
10.55 : ΠΕΡΑΣ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ ΕΠΙΣΗΜΩΝ
11.00 : ΕΝΑΡΞΗ ΤΕΛΕΤΗΣ - ΕΠΙΜΝΗΜΟΣΥΝΗ ΔΕΗΣΗ
11.10 : ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΗΡΙΑ ΜΝΗΜΕΙΟΥ
11.15 : ΑΠΟΝΟΜΗ ΤΙΜΗΤΙΚΩΝ ΠΛΑΚΕΤΩΝ
11.20: ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ
11.25: ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
11.30: ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΒΟΛΟΥ
11.35: ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ Α/ΓΕΕΘΑ- Α/ΓΕΣ
11.40 : ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Σ.Ε.Α.Ν. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
11.50 : ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΕΦΑΝΩΝ
11.55 : ΕΝΟΣ ΛΕΠΤΟΥ ΣΙΓΗ
11.56 : ΕΘΝΙΚΟΣ ΥΜΝΟΣ
12.00 : ΠΕΡΑΣ ΤΕΛΕΤΗΣ

Με τιμή

Ο Πρόεδρος & το Διοικητικό Συμβούλιο του Σ.Ε.Α.Ν. Μαγνησίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου