Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2017

Πραγματοποίηση Διημερίδας από την 1η ΤΑΞΑΣ


Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η διημερίδα που οργάνωσε  η 1η ΤΑΞΑΣ με θέματα την ασφάλεια πτήσεων και την οδική ασφάλεια, στις 8-9 Σεπτεμβρίου 2017 στο Πολιτιστικό Κέντρο της Ν. Ιωνίας.
Την έναρξη της διημερίδας προσφώνησε ο Δκτης της Τξχος κ. Ματζουράνης Γεώργιος. Η θεματολογία της διημερίδας αφορούσε την πρώτη μέρα την οδική ασφάλεια, την διαχείριση πολυτραυματία σε τροχαίο ατύχημα τη σωστή συντήρηση οχήματος, προγράμματα ασφαλούς οδήγησης μοτοσυκλέτας κλπ Στις παράλληλες εκθέσεις -δράσεις που λειτούργησαν μέσα στο πολιτιστικό χώρο περιελάμβανε έκθεση στρατιωτικών οχημάτων-έκθεση φωτογραφίας, έκθεση αστυνομικών οχημάτων, ΚΑΡΠΑ-χρήση εξωτερικού απινιδωτή Α΄Βοήθειες χρήση προσομοιωτών και επίδειξη ασφαλούς οδήγησης.
Την δεύτερη μέρα στην ασφάλεια πτήσεων η θεματολογία περιλάμβανε το άγχος των πτήσεων, την σωστή πρόληψη της υγείας του προσωπικού, Αεραθλητισμός -αερομοντελισμός, αντίξοες συνθήκες,νομοθεσία, τον δωδεκάλογο της ασφάλειας πτήσεων κλπ.
Την εκδήλωση παρακολούθησαν πλήθος στρατιωτικών και πολιτών μιας και η είσοδος στο κοινό ήταν ελεύθερη για να παρακολουθήσει την διημερίδα.
Ομιλητές ήταν απ΄την ΕΚΠΙΖΩ , την ΣΙΣΑΜ, το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, ΜΟΤΟΛΕΒ, Δνση Τροχαίας, ΙΟΑΣ "Πάνος Μυλωνάς", ΣΕΦΑΑ, ΑΕΜΑ ΠΕΧΜΕΑ, 32 ΤΑΞΠΝ, 







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου