Παρασκευή, 9 Ιουνίου 2017

Ανέγερση Μνημείου Πεσόντων Εφέδρων Αξιωματικών Ν. Μαγνησίας

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Ν. Μαγνησίας, με ομόφωνη απόφαση και με αριθμό 5/2017, αποφάσισε την κατασκευή και ανέγερση μνημείου πεσόντων εφέδρων αξιωματικών νομού Μαγνησίας. 
Ανάλογο μνημείο δεν υπάρχει στο νομό μας και θα είναι η ύψιστη τιμή για όλους τους εφέδρους αξιωματικούς του νομού μας, που θυσιάστηκαν υπέρ βωμών και εστιών σε όλους τους αγώνες του Έθνους, από τον Α΄ Π Π, τους Βαλκανικούς πολέμους, την Μικρασιατική εκστρατεία, τον ελληνοϊταλικό πόλεμο, Β' Π Π , στην Κορέα και την Κύπρο μέχρι και σήμερα. Έχουμε χρέος σε όλους αυτούς που θυσιάστηκαν, για να είμαστε εμείς σήμερα ελεύθεροι, να τους τιμούμε και να τους θυμόμαστε. 
Κάνουμε, λοιπόν έκκληση, σε όλα τα μέλη και τους φίλους του Συνδέσμου μας, να βοηθήσουν οικονομικά, με ότι ο καθένας επιθυμεί, για να γίνει το όραμα αυτό πραγματικότητα.
Μπορείτε να απευθύνεστε στο γραφείο μας Δευτέρα & Πέμπτη 6-8 μμ ή στο τηλέφωνο του προέδρου μας 6980203223.
To μνημείο θα τιμάται κάθε 15 Σεπτεμβρίου, ανήμερα της εορτής του προστάτη των εφέδρων αξιωματικών, Μεγαλομάρτυρα, Αγίου Νικήτα.Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ του Συνδέσμου μας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου