Κυριακή 18 Ιουνίου 2017

Συμμετοχή του ΣΕΑΝ Μαγνησίας στην μνήμη των πεσόντων προσκόπων Αϊδινίου Μ. Ασίας


Τιμήθηκε σήμερα Κυριακή 18/6/2017 στην Πλατεία Προσκόπων Αϊδινίου στη Νέα Ιωνία, η μνήμη των 31 πεσόντων προσκόπων που θυσιάστηκαν από τους Τούρκους στο Αϊδίνι Μικράς Ασίας, υπερασπιζόμενοι αυτό που λέει η Υπόσχεσή τους να βοηθούν κάθε άνθρωπο και σε κάθε περίσταση. Στο λιτό μνημείο που υπάρχει για το λόγο αυτό δίπλα στο Στρατόπεδο Γεωργούλα, τιμήθηκε η μνήμη τους από τους προσκόπους της Νέας Ιωνίας ως ελάχιστο φόρο τιμής για τα παιδιά αυτά.

Η εκδήλωση άρχισε από τον Ι.Ν. Ευαγγελιστρίας στην Νέα Ιωνία με την τέλεση μνημοσύνου και συνεχίστηκε στο χώρο του μνημείου με επιμνημόσυνη δέηση που τέλεσε ο Μητροπολίτης Δημητριάδος & Αλμυρού κ. Ιγνάτιος και παρουσία της Περιφέρειας Μαγησίας, την Ένωση Παλιών Προσκόπων και των Στρατιωτικών Αρχών.

 Από τον Σύλλογο Εφέδρων Αξιωματικών το παρόν έδωσαν τα μέλη του Δ.Σ. με τον Πρόεδρό τους ο οποίος και κατέθεσε στεφάνι εκ μέρους του Συνδέσμου. Έξω από το χώρο του Συνδέσμου και στον κήπο του το Δ.Σ. σέρβιρε αναψυκτικά και γλυκά στους παρευρισκόμενους που μετά την δέηση προσήλθαν και κάθισαν να απολαύσουν  οι καλεσμένοι.















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου